Interaktivni dodatki:






Datum: 7. OKT 23 - DOBRO JE VEDETI

To dajte pod jezik in se čudite

Sliši se neverjetno: ščiti telo pred prostimi radikali, pred srčno-žilnimi boleznimi, upočasnjuje staranje in pomlajuje celice. Presenečeni boste, kako enostavno zdravilo je to.

Mnogim se zdi ogabno, a šele, ko poskusite, lahko ocenite, ali je res. Vse kar morate narediti je, da pred spanjem pojeste samo eno majhno žličko te mešanice ... Telo bo postalo alkalno, vse ostalo pa se bo zgodilo med spanjem.

Mešanica med drugim uravnava tudi nivo seratonina v organizmu, ki je zelo pomemben v boju proti depresiji in stresu. Zato ni nič nenavadnega, če to žličko pojeste, ko je za vami težek dan. In prav seratotnin je ključni element pri tem podvigu.

Seratonin je namreč nevrotransmiter, ki uravnava krčenje celic, uravnava telesno temperaturo, uravnava apetit, krvni tlak in dihanje. če telo nima dovolj seratonina, se lahko pojavi depresija, motnje spanja in celo vedenjske motnje.

In kakšna je ta večerna zdravilna žlička?

Približno 3/4 žličke naj bo medu, 1/4 pa himalajske soli (zaradi drugih mineralov mora biti himalajska). V posodici vse skupaj dobro premešajte, nato pa dajte pod jezik, poskusite počakati nekaj minut (dlje, kot čakate, boljše je) in to je to.

Naslednje jutro ocenite, kako se počutite.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani