Interaktivni dodatki:


Datum: 8. OKT 23 - DOBRO JE VEDETI

Znebite se strupov in pozdravite vnetja

Rusi že več stoletij uporabljajo rozine za čiščenje organizma in odpravljanje toksinov. Preverite kako ...

Rozine pomagajo urejati prebavo, krepijo imunski sistem, zdravijo jetra, čistijo kri, odstranjujejo strupe iz telesa, zagotavljajo energijo, vitalnost, lep videz, dobro razpoloženje ...

Kako izbrati prave rozine

Danes ni enostavno najti neškropljenih rozin brez dodanega žveplovega dioksida. Ne kupujte zelo svetlih in rumenkastih rozin. Svetla barva je skoraj zagotovo posledica žveplovega dioksida. Ne kupujte tudi "sijočih" rozin, ker se pogosto kemično obdelane. Kakovostne rozine so namreč brez sijaja, nagubane, ne premehke in tudi trde niso. Zrna rozin morajo biti nepoškodovane, barva pa mora biti temno rjava (sicer je to odvisno od vrste grozdja).

Čiščenje jeter - recept

Čistilni učinek rozin dosežemo sila enostavno.

Zjutraj pest rozin najprej sperite pod tekočo vodo, nato jih dajte v kozarec in čezenj do roba nalijte toplo vodo. Rozine pustite stati v vodi vsaj 10 ur (lahko tudi več), skupaj z vodo pa jih pojejte na tešče (najbolje naslednji dan).

Izredno priporočljivo je, da še kakšno uro ali dve počivate in šele potem pojeste zajtrk in začnete dan. Prav zato je ta metoda zelo primerna, da jo naredite čez vikend.

Nutricisti priporočajo, da čiščenje z rozinami naredite enkrat na teden in ne več kot 4-krat zapored, poleg tega pa sta dve takšni očiščevalni kuri na leto povsem dovolj.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani