Interaktivni dodatki:


Datum: 31. AVG 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Pojdite spat in hujšajte

Čemu vam bodo diete za hujšanje, ko pa imamo ta čudežni sok, ki pobere kilograme kar med spanjem ...

Najtežje je odstraniti maščobe na stegnih in okoli trebuha. Tisti, ki imate težave s tem, veste, kako težko je to. Zato boste toliko bolj veseli čudežnega napitka, ki ga popijete pred spanjem in bo počistil vse strupe in odvečne kilograme. Če boste ta napitek redno pili, boste po petih dneh opazili neverjetno razliko.

Stvar je sila enostavna, vendar z enim zadržkom. Zelo pomembno je, da spite celotnih 8 ur. Če morate naslednje jutro zgodaj vstati, nikar ne pijte napitka. Zelo pomembno je, da se telo navadi na 8-urni ritem in dolžina spanja je pri tem zelo pomembna.

Pa ne samo to!

V času, ko ste si zadali, da boste med spanjem hujšali, morate tudi spat hoditi ob približno isti uri. Najpomembnejši je namreč ritem spanja. Organizem se namreč po 3 dneh privadi na določen ritem in prav ta ritem je tisti, ko bo poskrbel, da bodo vaši kilogrami začeli postopoma izginjati.

Sestavine za pripravo očiščevalo-hujševalnega napitka so:

  • limona
  • kis
  • peteršilj
  • med
  • ingver
  • cimet
Priprava:

Razmerja med sestavinami morate sami ugotoviti. In sicer: če se ponoči zbujate in hodite na stranišče, potem zmanjšajte količino peteršilja in povečajte količino kisa.

Če v 8 urah ne greste na stranišče, lahko dodate peteršilj in zmanjšajte kis (običajno je ena žlica pravšnja).

Če vas ponoči grabi lakota, ali pa se zjutraj zbudite lačni, kot volk, potem povečajte količino limone.

Količino ingverja in cimeta lahko povečujeta dokler je pijača še znosna za pit. Zaradi cimeta postane grenka, ingver pa daje napitku značilno pikantnost.

Zato, šele, ko najdete svojo pravo kombinacijo, se hujšanje med spanjem lahko začne.

In še na eno malenkost morate paziti: 2 uri pred spanjem ničesar ne jejte ...Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani