Interaktivni dodatki:


Datum: 15. MAR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

S preprostim sokom ozdravili 50.000 bolnikov z rakom

Eksperiment je trajal več let v več državah, rezultati pa so neverjetni. Sedaj bo trajalo nekaj let, da znanstveniki naredijo podrobne raziskave ...

Dobra tri leta je trajal eksperiment v več univerzitetnih centrih v ZDA, Veliki Britaniji, na Švedskem in Japonskem. Kasneje so se pridružili še drugi, vsi pa so kot alternativni način zdravljenja uporabili isto mešanico soka katere glavna sestavina je rdeča pesa.

Glede na nutricistične podatke so sestavili napitek, ki ima veliko antioksidantov, veliko magnezija, železa, kalcija, cinka, kalija, fosforja in tudi natrija. Vse to pomaga pri zdravljenju številnih zdravstvenih težav, da pa bi lahko bili učinki tako neverjetni, ni pričakoval nihče.

V teh letih so s tem sokom zdravili približno 50.000 bolnikov. Prav vsem se je uredil krvni tlak. Zmanjšala so se tveganja za nastanek bolezni srca. Celo napredovanje demence se je ustavilo. A najpomembnejši učinek je bil, da je ta napitek v neverjetnem odstotku celo pomagal obolelim, da so premagali raka.

Prve analize kažejo, da bi za ozdravitev raka lahko bil zaslužen betain, ki je močen antioksidant in za katerega vemo, da dokazano uničuje maligne celice v tumorskih tkivih.

Kakšen je ta čudežni recept?

Zanj potrebujete naslednje sestavine:

  • 55 % rdeče pese
  • 20 % korenja
  • 20 % korena zelene
  • 3 % krompirja
  • 2 % rdeče redkve
Zelo pomembno je, da se teh razmerij natančno držite. Sicer pa je priprava enostavna: vse sestavine operite in jih dajte v mešalnik (ne sokovnik!). Mešajte tako dolgo, da dobite tekočo homogeno zmes in popijte približno 1 dcl 2-krat na dan.

Poskusite to mešanico piti vedno sveže pripravljeno.

Seveda vam napitek priporočamo tudi preventivno.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
rak
 
tumorji
 
rdeča pesa
 
rdeča redkev
 
zelena
 
korenje
 
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani