Interaktivni dodatki:


Datum: 3. AVG 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Napitek, ki nadomesti obrok in poteši lahkoto

Kljub splošnemu prepričanju, da je škrob škodljiv, lahko banane izkoristite za pripravo shujševalnega napitka.

Posebnost tega napitka je, da lahko z njim nadomestite obrok in potešite lakoto. S tem boste veliko lažje dosegli cilj, da na dan pojeste vsaj 2.093 J (500 kalorij) manj, kot je potrebno. Le tako boste hujšali kilogram na teden, veliko pomembneje pa je, da ustavite nabiranje odvečne maščobe. Kozarec tega napitka vas bo za nekaj ur nasitil in brez težav boste ostali brez večerje, pa še ta napitek je veliko bolj zdrav.

Sestavine:

  • 1 banana
  • 1 pomaranča
  • 1,5 dcl nemastnega jogurta
  • 1 žlica kokosovega olja
  • 1 žlica ingverja v prahu ali sveže naribanega
  • 2 žlici lanenih semen
Priprava:

Pomarančo in banano olupite, nato pa dajte vse sestavine v mešalnik. Dobro premešajte, da dobite homogeno zmes in popijte počasi z malimi požirki.

Napitek bo pospešil presnovo, lanena semena imajo veliko zdravih vlaknin, kar vam bo zagotovilo večurno sitost. Poleg tega ima ta mešanica še veliko mlečnokislinskih bakterij, celuloze, pektina, vitamina C, že po enem kozarcu pa se boste znebili tudi škodljivih snovi iz telesa.

Po tednu dni se boste znebili vseh toksinov iz črevesja, kar pomeni, da boste lahko jedli manj, telo pa bo olje izkoristilo manj zaužite hrane, pa se zato ne boste počutili lačne in utrujene.Napitek, ki nadomesti obrok in poteši lahkoto


Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani