Interaktivni dodatki:


Datum: 22. MAJ 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Pozabite na odvečne kilograme!

Samo tri sestavine potrebujete, da čez dan ne boste več lačni

Hujšanje je kompleksen proces, zato je tako težek in velikokrat spodleti. Poleg fizične aktivnosti in kontrolirane prehrane na hujšanje vpliva tudi stres in kopica nutricističnih podrobnosti, ki pri vsakem delujejo drugače. Prav zaradi tega nasveti holivudskih zvezdnikov za vse niso tako učinkoviti, kot se zdi na prvi pogled.

A ena shujševalna kombinacija pa je vendarle izjema, ker deluje na vse. Poleg tega, da vam pomaga hujšati, lahko s tem napitkom očistite telo, razkisate, uredite prebavo, dobite energijo in kompenzirate preveč zaužite kalorij.

Kako?

Sestavine:

  • 1 grenivka
  • 2 žlici jabolčnega kisa
  • 1 žlica medu
Priprava:

Grenivko olupite in nikar se ne trudite z odstranjevanjem belih delov, ki ostanejo od lupine. Ne pozabit, da je v tem največ vitaminov in hranljivih snovi. Grenivko v mikserju dobro zmešajte, dodajte kis in med in čimprej popijte (vsako minuto se moč grenivke zmanjša za 1 odstotek).

Ta sok pijte zjutraj in zvečer. Najbolje, da večerjo kar preskočite. To počnite vsaj teden dni, rezultate pa boste opazili že po nekaj dneh.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani