Interaktivni dodatki:






Datum: 23. DEC 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Čudežni napitek, ki zdravi 50 bolezni

Čeprav ta napitek pogosto uporabljajo v Indiji, pa je za nas zanimiv predvsem, ker so med boleznimi, ki jih zdravi, tudi bolezni zimskega časa.

V Indiji tej mešanici pravijo "The Miracle Tea", svet pa je postal pozoren nanj, ker je pri njih tako razširjen, kot aspirin pri nas. Pa je tudi tako učinkovit? Testiranja kažejo, da lahko z rednim pitjem premagate vse vrste raka, pomaga pri demenci, uravnava pritisk in prebavo, zelo pomemben pa je za čiščenje telesa. Indijci ga največ uporabljajo prav pri zastrupitvah s hrano, raznih okužbah sečil, pri vseh vrstah slabosti ... Ker napitek po okusu ni slab, je primeren tudi kot preventivno sredstvo, kot tudi za krepitev imunskega sistema. Njegove antibakterijske lastnosti so presenetljive.

Sestavine:

  • 1/2 žličke kurkume
  • 1/2 žlice ingverja v prahu
  • 1/2 žlice cimeta v prahu
  • ščepec kardamoma
  • 1/2 skodelice mleka
  • 3 dcl vode
  • žlica medu (po okusu)
Priprava:

Vodo najprej prekuhajte. Prav tako tudi mleko. Nato še vrelo vodo in mleko zmešajte in počakajte, da se nekoliko ohladita (5 do 10 minut). Nato dodajte med in vse skupaj dobro premešajte. Ko se napitek še nekoliko ohladi, med mešanjem dodajte se ostale sestavine.

Iz gornje količine boste dobili približno pol litra napitka, kar ustreza dnevni količini v primeru preventivnega pitja (približno 2 do 3 skodelici na dan za čistejše telo in trdnejši imunski sistem).

Če pa začnete ta napitek piti, ko ste že bolni, lahko popijete tudi do 2 litra tega pripravka.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani