Interaktivni dodatki:






Datum: 2. NOV 24 - DOBRO JE VEDETI

Slovo od dolgočasnih zajtrkov

Originalen recept za jajčno omleto, kot je še niste jedli

Kdo pravi, da morajo biti zajtrki dolgočasni in predvidljivi? Ko boste videli, da lahko običajno omleto naredite na preprost, drugačen in okusen način, boste zagotovo eksperimentirali še z ostalo zelenjavo. Ni paradižnik edini primeren za jajčne posodice. To isto lahko naredite s čebulo, papriko, bučkami ...

Skrivnost neobičajne omlete je v pripravi. Paradižnik odrežite približno centimeter po vrhom in z žlico izdolbite sredico. Posebej zmešajte malo olja, dodajte poper in sol ter notranje stene paradižnikove posodice namažite s to mešanico.

V drugi posodi zmešajte jajce, ki ji lahko dodate na drobne koščke narezano zelenjavo. Jajce vlijte v paradižnikovo posodico, ki jo zavijete v alu-folijo, nato pa pecite v pečici približno 20 minut pri 200 stopinjah Celzija.

Zajtrk je pripravljen!

Dober tek.



Slovo od dolgočasnih zajtrkov


Slovo od dolgočasnih zajtrkov


Slovo od dolgočasnih zajtrkov
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani