Interaktivni dodatki:


Datum: 22. OKT 21 - ZDRAVJE, LEPOTA

Avstralske jagode, ki čudežno ozdravijo raka v samo nekaj minutah

Ko so avstralski znanstveniki pred dobrim letom sporočili prve rezultate, je bilo jasno, da smo na pragu revolucionarnega odkritja.

Zgodba se je začela pred nekaj leti v severovzhodnem delu Avstralije, ko je skupina zdravnikov raziskovala tamkajšnji deževni gozd. Po naključju so postali pozorni na potepuške pse, ki so bili en dan neozdravljivo bolni, naslednji pa ozdravljeni vseh bolezni. Dva tedna so analizirali potepuške pse in ugotovili, da kužki, ko zbolijo, nagonsko začno jesti plodove nenavadne rastline s plodovi podobnimi manjšim marelicam.

Zdravnike je predvsem presenetila hitrost ozdravitve. Nekateri psi so bili kot prenovljeni v samo nekaj urah in jasno je postalo, da ima to nenavadno drevo zdravilne učinke, ki lahko spremenijo svet.

Kmalu po tem nenavadnem odkritju se je začelo delo v laboratoriju, kjer so z metodo avtomatiziranega postopka uspeli izločiti kemijsko snov, ki so jo poimenovali EBC-46. Prvi laboratorijski testi so presenetili celo zdravnike, ki so na lastne oči videli moč čudežne rastline. EBC-46 je rakaste celice uničila v 5 minutah! Tumor je popolnoma izginil v tednu in pol, metastaze so bile premagane v nekaj urah.

Testi na več kot 300 živalih so pokazali, da EBC-46 pozdravi več kot 75 % primerov raka in to tako, da ponovitev ni mogoča. Stranskih učinkov ni. Jeseni 2014 pa je avstralsko ministrstvo za zdravje dovolilo testiranja tudi na ljudeh.

Ker so se raziskovalci zbali, da bi se lahko zgodil naval na avstralske gozdove, so ime čudežne rastline dolgo skrivali. Gre namreč za drevo hilandije (hylandia), ki spada med jagodičevje, zaenkrat pa so to rastlino odkrili samo v regiji Cook v Queenslandu v Avstraliji.

Avstralci so prepričani, da so odkrili zdravilo s katerim bodo dokončno premagali raka. Prvi testi na ljudeh so namreč enako neverjetni, kot tisti v laboratorijih. Injekcija neposredno v tumor je bolnika pozdravila v nekaj dneh.

Najbolj razveseljivo pri tem pa je, da so čudežne avstralske jagode samo eden od neraziskanih divjih tropskih sadežev. Torej nas čaka še veliko presenetljivih odkritij.Avstralske jagode, ki čudežno ozdravijo raka v samo nekaj minutah


Avstralske jagode, ki čudežno ozdravijo raka v samo nekaj minutah


Avstralske jagode, ki čudežno ozdravijo raka v samo nekaj minutah
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani