Interaktivni dodatki:


(Cancercanbecured.com)



Datum: 17. OKT 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Recept, ki je stresel farmacevtsko industrijo

Pater Romano Zago je pred desetimi leti izdal knjigo Raka lahko ozdravimo in od takrat pretresel svetovno farmacijo. V knjigi je polno nasvetov in receptov, kako ozdraviti raka, kar je vneslo nemir med farmacevti

Knjiga je že več let med najbolj iskanimi po celem svetu, imamo pa jo tudi v slovenskem jeziku. Frančiškanski pater Romano Zago je po rodu Brazilec in že celo življenje zapisuje recepte, ki mu jih razkrivajo bolniki s katerimi se srečuje. Lahko bi rekli, da zapisuje ljudsko izročilo. Med zbranimi recepti je tudi nenavadna kombinacija aloje, alkohola in medu, ki je po svetu povzročila pravi plaz uporabnikov med katerimi so mnogi pisali o že kar čudežnih ozdravitvah.

Sestavine:

  • 35 dkg svežih listov aloe arborescenes
  • 6 žlic alkohola (rum ali domače žganje)
  • 50 dkg medu
  • 1 dcl vode
Priprava:

Najpomembnejša sestavina tega recepta so listi aloe arborescens. Pomembno je, da alojo 5 dni pred tem ne zalivate, preden pa liste natrgate jim z bombažno krpo previdno odstranite bodice. Liste narežite na malo večje koščke, nato pa jim dodajte še med in alkohol in vse skupaj dajte v mešalnik ter dobro premešajte. Zmes ni potrebno kuhati in tudi cediti ne.

Jemljite eno žličko največ trikrat na dan in to pol ure pred obroki. Preparat hranite v hladilniku in ga obvezno popijte do konca, pri čemer ni priporočljiv samo za bolnike z rakom, pač pa tudi za vse, ki preventivno skrbite za svoje zdravje.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani