Interaktivni dodatki:






Datum: 10. JUL 22 - DOBRO JE VEDETI

Z borovnicami nad pivski trebuh

Ljubitelji piva in njihovi bližnji imajo velik problem - pivski trebuh. A tega kompleksa se lahko znebite na povsem preprost način ...

Več raziskav je potrdilo, da borovnice preprečujejo nabiranje maščob v predelu trebuha. Poleg tega vsebujejo veliko vlaknin, 100 gramov pa ima samo 351 J (84 kalorij). Glede na to, da zbijajo apetit, so zelo primerne za hujšanje.

Vendar pozor!

Z borovnicami se pivskega trebuha ne boste znebili, boste pa preprečili, da se vam v predelu trebuha začenja nabirati maščoba. Če je pred vami naporen pivski dan, potem vam porcija borovnic lahko močno pomaga. Borovnice namreč padajo med najbolj zdrava živila, mnogi jih uvrščajo v skupino super sadežev.

Ob tem velja povedati še, da o posušene borovnice priljubljeno ljudsko zdravilo proti driski, primerne pa so tudi kot prehransko dopolnilo za otroke in starejše. Večja količina zaužitih borovnic deluje kot odvajalo.

Drug način uporabe so posušeni listi borovničevega grmička. V ljudski medicini se uporabljajo za zniževanje krvnega sladkorja.

K boju proti pivskemu trebuhu pa je potrebno dodati še nekaj: sodobne zvezde zabavne industrije dajo slab vzgled mladim. Najbolj slavna junaka s pivskim trebuhom sta namreč Shrek in Homer Simpson.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani