Interaktivni dodatki:


Datum: 3. APR 24 - DOBRO JE VEDETI

Zakaj je dobro spati s čebulo v nogavicah?

Težko je verjeti, pa vendar deluje: telo lahko očistite in razstrupite brez truda. In to vsak večer!

Ali ste vedeli, da imamo na stopalih 7000 živčnih končičev, ki so povezani z vsemi notranjimi organi v telesu? Pri tradicionalni kitajski medicini se z masažo stopal lahko pozdravi praktično vse bolezni. Če le znate pravilno stimulirati stopala. Namesto tega smo pogosto cele dneve na nogah v neudobnih čevljih, kar samo še poslabša naše počutje.

Obstaja pa preprost način, kako očistiti telo, kako iz njega odstraniti bakterije in se ozdraviti. Vse to lahko naredimo ponoči, med spanjem. Že po samo eni noči, se bo vaš krvni obtok popravil, izboljšal se bo imunski sistem, iz telesa pa boste brez truda odstranili škodljive bakterije in mikrobe.

Kaj morate storiti?

Zvečer narežite čebulo na približno pol centimetra debele kolobarje in si jo naložite na stopalo. Čezenj si nadenite nogavice in imejte takšno oblogo celo noč.

Znano je, da ima čebula veliko fosforne kisline zaradi katere nas tudi sili na jok, ko jo režemo. Če pride fosforna kislina v krvni obtok, dela čudeže. Ima izredne antimikrobne učinke, čisti kri, ubija bakterije, mikrobe in druge patogene snovi.

In še nekaj je pomembno: v Angliji čebulo pogosto uporabljajo za čiščenje zraka in preprečevanje širjenja okužb.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani