Interaktivni dodatki:






Datum: 3. DEC 14 - ZANIMIVOSTI

Vse dimenzije resničnega pomlajevanja

Brezplačna e-revija Savina Atai v decembrski številki na 90 straneh prinaša vrsto vsebin, ki jih ne smete spregledati ...

Čeprav branje revij v digitalni obliki pri nas še ni razširjeno, pa je vsebina tista zaradi katere se je vredno potruditi. Po spletni strani www.faceforceyoga.com boste našli povezavo do zadnje številke revije Savina Atai (urednica je seveda priznana popotnica in nutricistka), na naslovu Issuu.com/faceforce pa lahko dostopate tudi do arhivskih številk (prva je izšla decembra 2013).

Izpostaviti velja zelo dober intervju z dr. Zvonimirjem Zoretom, ki govori o diagnostičnih aparatih prihodnosti. Dr. Zore se ukvarja predvsem z metodami za zgodnje odkrivanje raka. med drugim omenja, da je dojka, v kateri se nahaja maligni tumor, toplejša od zdrave dojke, pri čemer velikost tumorja ni pomembna. še več! Tudi povsem majhni tumorji so sposobni opazno dvigniti temperaturo kože na prsih.

V reviji je nekaj o kostanjih, bučah, zelenih smoothijih, za tiste, ki verjamete, da na svetu ni naključij, pa je zelo zanimiv prispevek Živali, kot preroki. Ali veste, kaj pomeni, če na sprehodu, ali kakšni drugi poti ugledate srno, sovo, kačo? Ali veste, da pajek pomeni ustvarjalnost, lisica vam želi sporočiti, da morate biti bolj pozorni na dogajanje v okolici, miš pa pomeni, da ste zadnje čase preveč površni, premalo natančni.

Seveda je na 90 straneh še veliko več branja, kot ga tu omenjamo (med drugim tudi Savinin praktični tečaj joge, kako izkoristiti zimo za regeneracijo), revija pa si je na Vem, kaj jem prislužila omembo predvsem zato, ker danes ni veliko brezplačnih stvari povezanih z zdravjem.

Žal je danes zdravje in zdravstvo velik posel, kar opazimo šele, ko smo bolani.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani