Interaktivni dodatki:






Datum: 22. APR 18 - RECEPTI

Pomladna kokosova juha

Če se vam zdi, da ste izčrpali že vse ideje, kako pripraviti pomladansko zelenjavo, poskusite popestriti juho z nežno aromo kokosovega mleka.

Sestavine:
- piščančja prsa
- eno srednjeveliko čebulo
- pet zelenih špargljev
- eno majhno bučko
- par cvetov cvetače
- štiri šampione
- šalico svežega graha
- eno svežo rdečo papriko
- tri stroke česna
- pest petršilja
- par vejic svežega kopra
- pol žličke korkume
- kajenski poper, sol
- 200 gramov kokosovega mleka
- olivno olje

Priprava:
Piščančja prsa narežite na koščke in ga nekaj minut pražite na olivnem olju. Dodajte na kocke narezano čebulo, rdečo papriko, na kolobarčke narezane šparglje in na lističe narezane šampinjone. Pražite deset minut, da se zelenjava lepo popeče. Zalijte z vodo, dodajte še grah, par cvetov cvetače in na kolobarje narezano bučko. Posolite, začinite s korkumo, kajenskim poprom in strtim česnom. Po potrebi dolijte še vode, toliko, da bo prekrila sestavine. Kuhajte pol ure. Dodajte grobo nasekljan petršilj in koper in prilijte kokosovo mleko, ter še enkrat dobro prevrite.

Postrezite z beljakovinskim kruhom in obrok bo ustrezal LCHF in tudi glutenu se boste izognili.



Pomladna kokosova juha


Pomladna kokosova juha
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani