Ribji file v jogurtu
 | 
NASVET DNEVA: Sladica naj ne bo vsakodnevna razvada. Privoščite si jo le 1-krat na teden.

Interaktivni dodatki:






Datum: 17. SEP 16 - RECEPTI

Ribji file v jogurtu

Preprosta, sveža in predvsem zdrava ribja jed

Ta jed vas bo prepričala z enostavnostjo in predvsem zdravimi sestavinami. Ne pozabite, da bi morali ribe jesti 2- do 3-krat na teden ...

Sestavine:

  • nekaj kosov ribjih filejev, da napolnimo dno pekača
  • večja čebula
  • česen
  • peteršilj
  • lonček polnomastnega jogurta
  • žlička mlete rdeče paprike
  • sol
  • poper
  • olivno olje
Priprava:

Ribje fileje solimo, popramo in premažemo s strtim česnom. Čebulo narežemo na debelejše kolobarje in jih popražimo na olivnem olju, da se zmehčajo. Med praženjem jih posolimo. Z njimi pokrijemo dno pekača. Uporabimo tudi olje v katerem smo cvrli čebulo. Na to fileje zložimo tesno skupaj, ker se bodo kasneje pri peki rahlo skrčili. Vse skupaj prelijemo z jogurtom, potresimo še z rdečo papriko in nasekljanim peteršiljem.

Pecite pri 200 stopinjah Celzija in sicer 40 minut.



Ribji file v jogurtu


Ribji file v jogurtu


Ribji file v jogurtu


Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.



Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
O portalu   |   Google +   |   Facebook   |   Twitter
Vem kaj jem - na vrh strani