Interaktivni dodatki:






Datum: 30. DEC 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Shujševalni odpustek, ki je postal zdravilo

Res je, da v prvi vrsti topi maščobe, a hkrati ureja prebavo in izboljša krvno sliko.

Prvič se je ta recept pojavil kot pripomoček za hujšanje, ki ga popijemo zvečer, zjutraj pa se zbudimo za pol kilograma lažji. ker so rezultati presenetljivi, so se raziskovalci poglobili v recepturo tega napitka in ugotovili, da ima ta pripomoček za hujšanje izjemne učinke na zdravje. Če popijete kozarec te mešanice vsaj pol ure pred spanjem, boste uredili svoj metabolizem, izboljšali krvno sliko, očistili telo, razbremenili srce in ožilje (napitek topi tudi maščobe v krvi) ...

Danes je težko reči, da je to samo pripomoček za hujšanje, ko pa ima ta mešanica celo večji vpliv na splošno počutje in ga občasno zato priporočamo vsem, ki skrbite za svoje zdravje.

Za pripravo potrebujete:

  • šopek peteršilja
  • sok 1 limone
  • 1 kumaro
  • 1 žlica soka z Aloe Vero
  • 1 žlica sveže naribanega ingverja
  • 1/2 kozarca vode
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik, premešajte in popijte.

Vsekakor poskusite to popiti zvečer še pred večerjo. Obstaja namreč velika verjetnost, da ne boste več čutili lakote in boste lahko brez skrbi zaspali tudi brez večerje. Če boste to mešanico pili vsak drugi dan, boste dobesedno brez odrekanja hujšali.

A glavna akcija se vendarle dogaja ponoči. Sestavine so namreč bogate z antioksidanti, minerali in vitamini, ki se borijo proti maščobnim oblogam. Peteršilj, kot močan diuretik, poskrbi, da se telo očisti, velike količine vitamina C pa krepijo imunski sistem, pomagajo pri čiščenju toksinov, pomagajo pri delovanju notranjih organov, kar vse skupaj pripomore k boljši prebavi.

Da k spancu ne boste legli lačni, poskrbi kumara, ki ima samo 188 J (45 kalorij), vendar veliko vlaknin, da o koristnih mineralih ne zgubljamo besed. poleg tega daje napitku osvežujoč okus.

Sok Aloe Vera je prav tako bogat z antioksidanti, upočasnjuje pa nastanek prostih radikalov v telesu in zmanjšuje vnetne procese. pozorni bodite le, da uporabite naravni sok brez dodatkov, sladkorja ...

In še ingver ... Njegova naloga pri tem je, da pospešuje delovanje metabolizma, ima izjemno moč pri topljenju maščob, preprečuje zaprtje in ima izredno veliko magnezija, kalcija, železa, fosforja in kalija. Med vitamini velja izpostaviti celoten kompleks vitaminov B (B1, B2, B3, B5, B6 in B9).

Še to: ta napitek ima še eno zelo pomembno lastnost. Če ste čez dan grešili, pojedli morda preveč hrane, ki je ne bi smeli (to velja zlasti za sladkorje in ogljikove hidrate), potem bo ta kozarec neke vrste odpustek, ki bo popravil vso zmedo v telesu.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani