Interaktivni dodatki:






Datum: 30. DEC 23 - DOBRO JE VEDETI

Rickovo darilo bolnikom z rakom je recept, ki ga je prepovedano objavljati

Zgodba Ricka Simpsona o tem, kako je premagal raka, bi gotovo preplavila svet, če ne bi bila prepovedana!

Rick Simpson živi v Kaliforniji v ZDA. Po izobrazbi je inženir strojništva in je živel običajno življenje dokler se mu leta 2002 na licu ni pojavilo sprva majhno znamenje, ki pa je hitro postajalo vse večje. Zdravniki so mu diagnosticirali eno najtežjih oblik raka. Potrebna je bila takojšnja operacija.

Po prvi operaciji ni minilo nekaj dni, ko se je rak spet pojavil.

Postopek so ponovili.

Pred odločitvijo za tretjo operacijo je Rick nekega dne naletel na raziskavo, ki so jo naredili na univerzi v Virginiji in v kateri so opisovali vpliv THC na zdravljenje raka. Šlo je za zelo optimistično raziskavo, ki celo namiguje, da bi lahko bil THC univerzalno zdravilo za vse vrste raka.

Rick se je z zdravniki dogovoril, da operacijo še malo preložijo, med tem pa je poskusil zdravljenje s konopljinim oljem.

Ker je čisto konopljino olje na seznamu prepovedanih substanc, si je Simpson olje naredil sam. V več intervjujih je dejal, da je to tako enostavno, kot bi kuhal kavo. Potrebujete le nekaj gramov posušenih listov konoplje in čisti alkohol 96 %).

Rick je bil v tistem času že tako obupan, da si je kapljico domačega konopljinega olja kanil kar na rano, jo zavil in čakal ...

Po štirih dneh je snel obvezo in bil šokiran.

Rakavo znamenje je bilo bistveno manjše, vidni so bili znaki celjenja, po enem letu običajnih medicinskih tretmajev je bil to prvi pozitivni znak zdravljenja.

Še je nadaljeval z zdravljenjem, na rano si je dajal nekaj kapljico 3-krat na dan, po 90 dneh pa ni bilo več sledu o raku. Od začetka te zgodbe je minilo 12 let, rak pa se Simpsonu nikdar več ni pojavil.

Če ne bi bilo prepovedi, bi priprava konopljinega olja za eno zdravljenje stalo 5 evrov, zdaj pa stane na črnem trgu 2000 evrov in še prepovedano je.

Če ne bi bilo prepovedi, bi priprava konopljinega olja za eno zdravljenje stalo 5 evrov, zdaj pa stane na črnem trgu 2000 evrov in še prepovedano je.

Pred nekaj meseci je izšla njegova knjiga z natančnim opisom vsega, kar je Simpson preživljam, najpomembnejši pa je recept, kako narediti domače konopljino olje. Kot pravi Simpson, je bil najtežji del najti zares učinkovito in kvalitetno olje. Ker takega na (črnem) trgu ni našel, je vzel vajeti v svoje roke.

Seveda spada konopljino olje s THC med prepovedane snovi, zato recepta ne moremo objaviti, lahko pa si ogledate video, ki naj vam bo izhodišče za raziskovanje.

Ker je zanimanje za domača konopljina olja izredno veliko, je vprašanje, kako dolgo bo YouTube še dovoljeval objavo takšnih posnetkov. Po podatkih spletne strani Phoenixtears.ca se je po Simpsonovi metodi pozdravilo že več kot 5.000 ljudi. E-knjiga z naslovom Rick Simpson Story je bila pred nekaj meseci prevedena tudi v hrvaščino.

Ob tem je treba poudariti, da se najstarejša zeliščarska knjiga naravnih zdravil začne prav s konopljo (gre za perzijske starodavne religijske zapise, ki so nastali stoletja pred našim štetjem). Malo ljudi ve, da so tudi Jezusa zdravili s konopljo, ki je bila takrat zelo razširjena in množično uporabljana. Prvo najdišče konopljinih izdelkov je staro 12.000 let, ko so na Kitajskem našli vzorce konopljinih trakov. Tudi originalna receptura za coca-colo je najprej vsebovala konopljo, v ZDA pa so leta 1916 sprejeli načrt po katerem bodo do leta 1940 ves papir izdelali iz konoplje in tako rešili gozdove pred uničenjem ...

Sredi 30-ih let prejšnjega stoletja se je zgodil preobrat.

Pridelovalci bombaža so v pridelovalcih konoplje videli veliko konkurenco in so dosegli, da se je znašla na seznamu ilegalnih drog.

Danes vemo, da konoplja vsebuje kar 460 različnih substanc, med katerimi je 66 kanabinoidov. S klinično študijo je bilo dokazano, da THC v konoplji stimulira apetit iz zavira kronično izgubo telesne mase pri bolnikih z AIDS in z napredovalnimi oblikami raka. Konoplja prav tako obnavlja poškodbe degenerativnega obolenja živčevja, otrdelost mišic, boleče mišične krce, bolečine v okončinah, mravljinčenje v prstih rok in nog ... Prav tako je z njo mogoče zdraviti poškodbe hrbtenjače, epilepsijo, glavkom, shizofrenijo, depresijo ...

V Sloveniji konopljo uvrščamo v I. skupino prepovedanih drog, kljub temu, da je znanstveno dokazano, da je alkohol mnogo bolj škodljiva droga. Tako je tudi drugod po svetu (z izjemo Nizozemske), imajo pa denimo v Kanadi veliko milejši zakon, ki dovoljuje prodajo medicinske konoplje, ki jo lahko kupite samo v lekarnah in na recept.

Za konec pa še Simpsonova opazka: "Ljudje imajo pravico uporabljati konopljo, ker je to brezplačno zdravilo, ki nam ga je dala narave, medicinski gangsterji pa so nam ga zaradi lastnega pohlepa zaplenili."



Rickovo darilo bolnikom z rakom je recept, ki ga je prepovedano objavljati
Risk Simpson z domačim konopljinim oljem. Priporoča uporabo 60 gramov v 90 dneh (to je nekaj kapljic na dan).
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani