Interaktivni dodatki:


Vilinska narava posestva Lovšin ob Kolpi ni izbrana naključno ...
Vilinska narava posestva Lovšin ob Kolpi ni izbrana naključno ...



Datum: 18. APR 23 - ZANIMIVOSTI

Spiritualni kamp, ki spreminja življenja

21. junija bo na posestvu Lovšin pri Metliki potekal 5-dnevni Spiritualni kamp 2023 in bo vključeval več kot 35 delavnic in tretmajev (od energetskega zdravljenja do tehnik za boljše in vitalnejše življenje). Gre za največji spiritualni kamp v Sloven

Vilinska narava obrežja reke Kolpe bo letos gostila verjetno eden najpomembnejši dogodkov pri nas Universal camp, ki vključuje najrazličnejše očiščevalne tehnike, metode samozdravljenja, notranje transformacije in še kaj. Vseh delavnic in tretmajev bo več kot 35, število prostih mest pa je omejeno na samo 123. Splača se pohiteti. Vsa leta doslej je bil namreč kamp razprodan.


Dejan Pevec - Jang
Več informacij o dogodku nam je zaupal Dejan Pevec - Jang, svetovalec Universal Light skupnosti, zdravilec in rekonstruktor Atlantis Healting metode. Je tudi kreativni raziskovalec paranormalnega, vibracij in kozmičnih energij ter iniciiran v Reiki, Inner Power Master in certificiran praktik Tesla Metamorfoza zdravja ter Tesla metamorfoza svetlobnega telesa. Njegovo vodilo je, da v življenju nič ni nemogoče, potrebna so zgolj krila, ki nam pomagajo prestavljati meje.

- Komu je namenjen Universal camp: mladim, starim? Je potrebno kakšno predznanje?
Transformacijski spiritualni kamp je namenjen ljudem vseh starosti, spodnja omejitev starosti je 18 let, navzgor pa omejitve ni. Obiščejo nas ljudje, ki si želijo v življenju več in zaživeti polno življenje na višjem potencialu ter počistiti z balastom, ki jih pri tem omejuje. Ljudje prihajajo iz vseh vetrov, ni pa potrebno nobeno predznanje – vse delavnice in zdravljenja so vodena, potrebno se je zgolj prepustiti.

- Zakaj ste izbrali posestvo Lovšin? Kaj posebnega je v tem kampu?
Universal camp gostimo vsako leto v enem izmed draguljev naših rečnih kampov, kjer smo ves čas dogodka podprti z vsemi petimi elementi, tako tudi z elementom vode, plemenski ogenj pa gori ves čas. Letos smo za ta magični dogodek izbrali posestvo Lovšin, pravljičen kamp ob reki Kolpi.

- Kaj morajo udeleženci imeti s sabo? Lani ste se tudi kopali ...
Za vse poskrbimo mi v sklopu all-inclusive 5-dnevne vstopnice, udeleženci prinesejo zraven le šotor z opremo ter osebne stvari, ne smejo pa manjkati seveda kopalke - kamp namreč ponuja na obali reke več čudovitih plaž za kopanje, vsem udeležencem so pa brezplačno na razpolago tudi supi in kanuji. Tistim, ki pa nimajo lastnega šotora, so pa na voljo šotori z vso potrebno opremo in posteljnino v najem.

- Se lahko zgodi, da zmanjka prostora?
Universal camp je bil pretekli dve leti že pred samim dogodkom razprodan, tako da priporočamo vsakemu, da si čim prej zagotovi rezervacijo svojega mesta. Skupno je na voljo le 123 prostih mest.

- Izredno bogat program med drugim vključuje različne tehnike očiščevanja, zdravljenje skozi življenjsko energijo, šamanska zdravljenja ...
Program je uravnotežen in na tem delamo vsako leto precej časa, vključuje pa razna zdravljenja, praktične in izkustvene delavnice ter predavanja, katera izvajajo vrhunski praktiki. Udeleženci se lahko zgolj prepusti vodenju, izbirajo pa med tremi delavnicami, ki se odvijajo hkrati ob vseh terminih in tako sam kroji svojo pot skozi to 5-dnevno transformacijsko avanturo. Tehnike, katerih se udeleženci učijo z namenom, da bodo lahko vzdrževali visoko energijo še naprej, tudi po zaključku kampa, so zelo enostavne in jih udeleženci zlahka osvojijo. V kolikor pa potrebujejo še kakršnokoli informacije po zaključku kampa, so jim naši praktiki z veseljem na voljo.

- Torej ne gre samo za klasična predavanja, pač pa vključujete tudi konkretne vaje ...
Tako je, dogodek vključuje več kot 35 delavnic in tretmajev najrazličnejših vsebin: od intenzivnega energetskega zdravljenja (razpuščanje blokad, transformacijska zdravljenja, zdravljenja z zvokom, šamanska zdravljenja), praktičnih delavnic (osvojitev tehnik in znanj za boljše in vitalnejše življenje), doživljajske delavnice (šamanski trans ples, vpogled v pretekla življenja, zdravljenje notranjega otroka,..) do strokovnih predavanj. Za vsakega nekaj.

- Po spletni strani med drugim pišete, da zagotavljate močno notranjo transformacijo. Kaj ste imeli pri tem v mislih?
Kot smo zapisali že na prvem Universal camp leta 2016, zagotavljamo pot do notranjega ravnovesja in dviga osebne vibracije. Za tem trdno stojimo. Doslej je še vsak iz tega kampa odšel z velikim nasmeškom, poln doživetij, znanj in olajšan za marsikatero breme, ki ga je tam pustil. Pomemben del programa je tudi zabava in družabni plemenski večeri z gosti ob glasbi in plesu. Že drug dan dogodka se skoraj vsi med seboj poznamo, dogodek pa zaključimo kot nova družina, kjer se napletejo premnoga prijateljstva in nemalokrat tudi srčne romance.

- Prijave in podroben program najdete na naslovu: Universal camp 2023.



Več o kampu najdete tudi tukaj:
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani