Interaktivni dodatki:






Datum: 15. MAJ 22 - ZANIMIVOSTI

David Backham nehote razkril, kaj je njegova žena

Zakonca Backham sta že vrsto let v središču rumenih medijev, a o svojih prehranskih navadah nista nikdar veliko govorila. Vse od nedavnega ...

Nogometaš David Backham je nedavno v šali pripomnil, da se je med službovanjem v Milanu vpisal v kuharski tečaj, potem pa je njegova družina vsak vikend jedla njegove mojstrovine. To se mu je zdelo tako zabavno, da je pripomnil, da njegova žena Viktorija je samo na žaru pečene ribe brez dodatkov z zelenjavo kuhano na pari. Ne uporablja masla, olja in ne omak in je zato povsod po svetu nočna mora vseh gostincev.

Že od prej vemo, da Victorija ne je mesa vse od svojega 8. leta, ko so ji razložili, kako nastane hamburger (očitno pripovedovalec ni znal stvari malo olepšati - sicer pa, zakaj bi jih?!). Ne pije niti mleka in mlečnih izdelkov. Maščobe nadomešča z oreščki in avokadom.

Če na te drobce pogledamo bolj celovito, najprej pade v oči prehrana brez ogljikovih hidratov, pa tudi brez maščob. No, vsaj brez nezdravih. Glede na postavo obeh zakoncev Backham lahko sklepamo, da s hrano prav tako ne pretiravata ... Še več ... Victorija ima vsak dan v tednu post, ko pije samo vodo, 2-krat na leto pa si izbere mesečni post, ko je (bolje rečeno: pije) samo zelenjavne smutije. Tak post naredi spomladi, kot se poletje spremeni v zimo, in jeseni, ko se poletje izteka in se z družino preselijo v toplejše kraje.

Hm ...

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani