Interaktivni dodatki:






Datum: 23. FEB 24 - DOBRO JE VEDETI

5 načinov okrevanja s piščančjo juho

IZJEMNO: Znanost je potrdila, da piščančja juha deluje tudi kot zdravilo.

Znanost je potrdila, da so imele naše babice in mame prav: piščančja juha je zelo zdrava. Tu je nekaj stvari, kjer je zelo pomembna za naše zdravje.

1. Čiščenje telesa
Piščančja juha je eden najboljših načinov, da telesu damo moč in energijo, da se bori proti virusom. Velja samo, ko je vroča. Jesti jo morate, ko je bolj vroča od 36 stopinj Celzija.

2. Dezinfekcija
Piščančja juha sicer vsebuje veliko soli in začimb, a pri prehajanju skozi grla v želodec, "razpade" na tekočino, ki je podobna fiziološki raztopini, kar uniči vse bakterije iz ust, grla in požiralnika.

3. Čiščenje sinusov
To je sicer lastnost vseh vročih tekočin (čaj, tudi kava, zelenjavne juhe ...). Izhlapevanje vroče juhe greje sinuse in jih čisti. V času suhe kurilne sezone je to še kako pomembno.

4. Podpora procesom v organizmu
V primerih viroz, ko se telo bori z virusi vsiljivci, so piščančje beljakovine esencialna hranila, ki krepijo organizem. Poleg tega je v piščančji juhi tudi ravno prav zelenjave, ki pobožajo vse notranje organe.

5. Segreje organizem
Piščančja juha vedno, ko pride do vročine, telo ogreje in poživi, pospeši nastajanje belih krvnih celic, ki preprečujejo vnetja in povečujejo nastajanje sluzi. To pomaga pri astmi, pljučnih boleznih in preprečuje nastajanje embolij vseh vrst.

Prav zato je piščančja juha izredno učinkovito domače zdravilo, ki poboža dušo in telo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani