Interaktivni dodatki:






Datum: 21. FEB 24 - DOBRO JE VEDETI

Uporaba zeljnih obkladkov

Zeljni listi niso samo za jest. Če jih uporabite, kot zeljne obkladke, vas bodo presenetili njihovi čudežni učinki ...

Ljudski zdravniki že od nekdaj uporabljajo zeljne obkladke za vrsto težav, ki jim pogosto celo zdravila ne poznamo, kaj šele, da bi vedeli, kako se jih ubraniti. Zeljni obkladki delujejo kot magnet, ki potegne iz telesa nerodne stvari. Poskusite. Skoraj zagotovo boste presenečeni ...

Otekle noge in roke
Če vam zatekajo roke ali noge, dajte na obolelo mesto najprej nekaj listov zelja, na koncu pa okrog obolelega mesta pritrdite ovoj in pustite tako čez noč.

Ščitnica
Če želite izboljšati delo ščitnice, si okoli vratu zavijte nekaj zeljnih listov, nato pa čezenj zavijte šal in pustite čez noč ...

Glavobol
Če vas boli glava v čelu, potem dajte nanj nekaj zeljnih listov in si zavijte glavo. Glavobol bo po nekaj urah povsem izpuhtel.

Bolečine v prsih
Med dojenjem, ali pa tudi kar tako, se pogosto pojavijo bolečine v prsih. To nastane zaradi številnih vzrokov, zato to ni nikar razlog za paniko. Na prsi si enostavno dajte nekaj listov zelja, čezenj pa spodnjo majčko in pustite stati čez noč. Ko se listi posušijo, dajte nove.

Pljučnica
Če imate vročino, morda kašljate in čutite bolečino v prsih, poleg drugih zdravil poskusite tudi to, da na pljuča daste nekaj listov zelja. Liste pustite na prsih kakšno uro, ali dve, potem pa liste zamenjajte, dajte nove.



Uporaba zeljnih obkladkov
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani