Interaktivni dodatki:


Datum: 20. FEB 24 - DOBRO JE VEDETI

Karkoli ste danes pojedli, zvečer pojejte po, zjutraj pa ...

Nepomembno je, kaj ste dan prej pojedli, če le naslednje jutro spravite iz telesa vsa škodljive snovi ...

Maščobe, ki se nabirajo skoraj vsakemu okrog trebuha, bokov in na nogah, so škodljive le, če se nabirajo v telesu, vi pa nanje pozabite, potem pa so krive tehtnice in kup drugih dejavnikov. V resnici pa je problem samo en: vso odvečno hrano in odvečne stvari morate najkasneje naslednje jutro spraviti iz telesa. To ni pomembno samo zaradi kilogramov, pač pa tudi zaradi zdravja.

Prav zato si 1 uro pred spanjem pripravite ta napitek, ki bo poskrbel, da boste naslednji dan spravili iz telesa vsa odvečna in škodljiva hranila. Viškov hrane vam ni treba zadrževati.

Uporabite te sestavine:

  • pol limone
  • žlička peteršilja
  • pol žličke cimeta
  • žlička kisa
  • žlička naribanega ingverja

Priprava:
Iz limone ne iztisnite samo soka, pač pa poskusite poloviti tudi čim več belega mesa limone, ker se tam skriva največ hranljivih snovi. Upoštevajte še to, da so limone z debelimi lupinami bolj zdrave, kot limone s tankimi (te so v resnici mešanica limon in mandarin, imajo pa veliko ogljikovih hidratov).

Peteršilj na drobno nasekljajte.

Na koncu zmešajte vse sestavine, po želji lahko dodate še malo (mlačne) vode in popijte.

Omenjene sestavine bodo iz vašega organizma pognale strupe in očistile organizem, zato uporabite ta napitek, če ste se dan pred tem pregrešili.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani