Interaktivni dodatki:






Datum: 19. FEB 22 - ZANIMIVOSTI

Kako pod tušem spoznati svojo osebnost?

Kateri del telesa si najprej umijete pod tušem, razkriva, kakšen je vaš karakter.

Ste že bili kdaj pozorni, kateri del telesa si pod tušem najprej umijete? Ne boste verjeli, a vsi ljudje imamo ritual, ki je v veliki meri odvisen od naše psihe. Spomnite se svoje zadnje seanse pod tušem in preberite:

1. Če si najprej umijete obraz
Če si najprej umijete obraz, ste zelo podvrženi vsem 5 čutom: vonju, vidu, okusu, dotiku in sluhu. To pomeni, da ste zaskrbljeni nad tem, kako vas drugi dojemajo in, kako želite, da bi vas. To je le redko v sozvočju. Pogosto ste razočarani nad sabo in pogosto pod stresom. Poleg tega ne slišite radi slabih stvari o sebi in vas to močno prizadene, zato se pogosto raje skrijete, kot soočite z zadržki.

2. Če si najprej umijete roke ali noge
Če ste med tistimi, ki si najprej umijete stopala, potem ste skromna in prizemljena oseba. Roke so simbol moči in volje, hkrati pa to pomeni, da se ne bojite izraziti svojih občutkov. Spadate med ljudi, ki imajo nekaj radi, ali pa ne - to velja tako pri ljudeh, kot tudi stvareh.

3. Če si najprej umijete intimne dele
Če si najprej umijete intimne dele, ste verjetno zelo sramežljiva oseba, pogosto introvertirana in z zelo nizko samopodobo. Čeprav se med ljudmi pogosto zadržujete v ozadju, pa se vseeno borite za dokazovanje svojih stališč. Na splošno ne marate številčnih družb.

4. Če si najprej umijete prsi
Če si najprej umijete prsni koš, ste samozavestni in se udobno počutite v svoji koži. Ste praktični in preprosti, zmedenost na vas skoraj ne vpliva. Radi ste neodvisni in ljudje to občudujejo pri vas.

5. Če si najprej umijete lase
Osebe, ki si najprej umijejo glavo in lase imajo radi disciplino in red. Verjamejo v praktičnost, o sebi imajo trdna stališča, ljubijo točnost, možgani pa so njihov največji zaklad. Tudi pri drugih stvareh so podobno temeljiti in natančni.

6. Če si najprej umijete vrat in ramena
Vrat in ramena so simbol pridnih ljudi. Ramena označujejo breme in zato se najprej želite znebiti bremena. Ste pozitivna in pogumna oseba in to pričakujete tudi od drugih. Ste tudi zelo tekmovalni in ne izgubljate radi, čeprav proti temu pogosto ne storite ničesar. Pa bi morali ...

7. Če si najprej umijete hrbet
Hrbet odraža vašo zavest. Hrbet, ki vključuje hrbtenico in vaš živčni sistem, kaže na to, da ste previdni in nezaupljivi, pogosto pogrevate stvari na katere so mnogi že pozabili, ali jih odmislili. Ste človek, ki potrebuje veliko časa zase, drugih mnenj pa ne poslušate.

Za konec pa še to:

Tak pregled je samo za zabavo in ne resno psihološko raziskavo.



Kako pod tušem spoznati svojo osebnost?
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani