Ne zavijajte z očmi pred banana dieto

Interaktivni dodatki:


Datum: 4. FEB 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Ne zavijajte z očmi pred banana dieto

Pravijo ji tudi japonska dieta, priljubljena pa je že več let, ker deluje hitro in učinkovito ...

Manekensko postavo lahko dobite v samo dveh tednih, ko shujšate tudi po 10 kilogramov. Pa mislite, da res?

Prvi pomislek pri tej dieti je, da je zelo hitra in agresivna, zato bodite previdni, ker hitro hujšanje nikdar ni zdravi in nikdar ni dobro. Pravzaprav nič o tega, kar bi spremenilo vaše prehranske navade, ni dobro za zdravja. Zato se raje o vsem prej posvetujte z zdravnikom. Če skupaj ocenite, da bi veljajo preizkusiti, šele pote začnite z majhnimi koraki ...

Zajtrk naj bo na začetku sestavljen iz 4 banan (kasneje ga lahko zmanjšate na 2 banani). Dodajte kozarec tople vode in vse skupaj dobro premešajte. Če ne marate banan, lahko uporabite drugo sadje. Pomembno je, da vsakič uporabite samo eno vrsto sadja. Običajno tisto, ki vas najbolj nasiti.

Pomembno je, da po osmi uri zvečer ne jeste ničesar več, med tem pa iz svoje običajne dnevne prehrane črtajte vse mlečne izdelke, mleko in sladkarije. Večerja naj bo enaka zajtrku, še boljša pa bo, če bo malo manjša (le večja naj ne bo!).

Med dieto skušajte črtat vse sladke jedi.

Zadnji obrok imejte vedno 4 ure pred spanjem!

Kosilo je lahko takšno, kot običajno. Pomembno je le, da se čez dan dovolj gibate.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...


Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani