Interaktivni dodatki:






Datum: 23. JAN 24 - ZANIMIVOSTI

Z bananino lupino nad glavobol

Ali je res mogoče v samo nekaj minutah pozdraviti glavobol in še kup drugih težkih bolezni.

Nasvet za boj proti glavobolom je preprost: najprej pojejte zrelo banano, nato dajte bananino lupino za 15 minut v hladilnik, nato pa si jo dajte na čelo ... Po 15 minutah se boste umirili, glavobol pa bo ponehal.

Če imate pogosto težave z glavoboli, kar je lahko posledica stresa, celodnevne napetosti, skrbi in obilice obveznosti, potem so vam ti problemi poznani. A to ne pomeni, da tega nasveta ne smete uporabiti tudi, če teh težav nimate. Ključna stvar je, da vas bo hladna lupina banane umirila in uspavala. Mnogi celo pravijo, da je to najbolj naraven način uspavanja.

Da se res dogaja čarovnija, boste čutili tudi sami. Ko si boste dali hladno lupino na čelo, boste začutili močan srčev utrip, ki pa bo sčasoma pojenjal. To je znak, da se vaše telo umirja, da se umirja tudi um in, da boste lahko brez skrbi zaspali.

Da je spanec za človeka enako pomemben, kot zrak, hrana in voda, mnogi pozabljajo. Samo dovolj spanca daj človeku dovolj energije za čez dan, še pomembneje pa je, da kvalitetno spimo, ker se takrat organizem čisti in regenerira.

Če tega ni, se težave samo nalagajo in nalagajo, dokler ne pride do kritičnega izbruha.

Zato tega nasveta s bananino lupino nikar ne zanemarite tudi, če se vam zdi, da je z vami vse v redu.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani