Interaktivni dodatki:






Datum: 27. DEC 23 - DOBRO JE VEDETI

Do novega leta še vedno lahko shujšate

Zdravo hujšanje je redko tudi uspešno hujšanje. Sicer deluje, vendar ne tako hitro, kot bi si želeli. A ta nasvet je drugačen ...

Če bi radi v petih dneh shujšali vsaj za nekaj kilogramov, kar je odlična motivacija, vam to lahko uspe s to preprosto in poceni metodo. Vse, kar morate storiti, je, da vztrajate še nekaj dni ...

Sestavine:

  • 100 gramov suhih sliv
  • 1/2 litra vode
  • 1/2 žličke cimeta
Priprava:

Slive prelijte z vodo. Počakajte eno uro, nato pa vse skupaj zmiksajte. Počakajte še eno uro, dodajte cimet in popijte vsaj eno uro pred spanjem.

Pomembno je, da v teh treh urah ne jeste nič drugega. Tudi večerje ne in nobenih prigrizkov. Ker morate ta postopek 5-krat ponoviti, je zelo pomembno, da to storite vedno ob isti uri. Zato, nikar ne prehitevajte in ne iščite bližnjic. Naj bo to vaš večerni ritual, čez nekaj dni pa boste ocenili rezultate.

Dejstvo je namreč, da bodo suhe slive pospešile prebavo, poleg tega bodo delovale tudi čistilno in zato bodo vaši obiski stranišč intenzivnejši, a zapomnite si, da vse, kar bo v prihodnjih dneh šlo iz vas, se bo na koncu poznalo na tehtnici.

Tisti, ki so vztrajali, omenjajo tudi do 5 kg manj.

Še to ...

To dieto lahko uporabite kadarkoli, vendar morate vsakič po petih dneh narediti dva dni premora.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani