Interaktivni dodatki:






Datum: 14. OKT 23 - DOBRO JE VEDETI

5 sprememb, ki lahko rešijo vaš največji problem

S temi majhnimi spremembami lahko svoj nivo prehranjevanja dvignete na višjo raven in močno izboljšate svoje zdravje. Poskusite!

S temi drobnimi spremembami lahko močno vplivate na svojo postavo, predvsem pa na zdravje. Hkrati pa so to tudi težave, če se prepoznate v njih, ki vam ne dovolijo, da bi shujšali in se približali idealni postavi.

Vsekakor velja, da te predloge upoštevate.

1. Nehajte piti kalorij
Včasih se sploh ne zavedamo, da na dan popijemo 8.373 J (2000 kalorij)! Mnogi lahko samo s tem, da namesto sokov pijejo običajno vodo, shujšajo 10 kilogramov v 3 mesecih. Izogibajte se predvsem gaziranim in sladkim pijačam. Izogibajte se tudi pijačam, ki nimajo nič sladkorja in so vseeno sladke. To je trik, ki se pozna na deklaraciji, vpliv na vaš organizem pa ima enak, kot če bi uporabili običajen sladkor.

2. Pozabite na že pripravljene jedi
Pripravljene jedi so zmeraj škatle presenečenja. Na žalost nikdar pozitivna, ker ne vemo, kaj jemo. Če ste prej pojedli en pripravljen obrok na dan, po novem pa boste jedli samo osnovne komponente, lahko shujšate vsaj 5 kilogramov v 3 mesecih.

3. Preživite manj časa v avtu
Vožnja z avtomobilom spodbuja apetit, še posebej, ko čakate v vrsti. Veliko bolje je, če ta čas preživite na kolesu. Razgibali se boste, boljša bo tudi hidratacija telesa in še manj boste pojedli. Brez težav lahko samo z zamenjavo avta s kolesom shujšate 10 kilogramov v 3 mesecih. Dovolj je, da se v službo peljete s kolesom.

4. Naučite se kuhati okusne jedi
Ali ste vedeli, da ljudje, ki sami kuhajo, pojedo pol manjše količine. Že res, da se nam zdi, da med pripravo in poskušanjem pojedo drugo manjkajočo polovico, vendar temu ni tako. Poleg tega kuhate kvalitetnejšo, ekološko hrano, predvsem pa kuhate iz osnovnih živil in ne procesirane pripravljene hrane.

5. Pustite odnose, ki vas težijo
Odnosi med ljudmi so lahko zelo redilni. Skoraj polovica ljudi ima napade lakote, ki so posledica stresa in pritiska v službi. V zadnjem času se to dogaja tudi med mladimi, razlog pa je vse pogosteje tudi šola. Če se vam zdi, da ste se v zadnjem času zredili, je morda čas, da menjate službo. Poleg tega je veliko služb, kjer si enostavno ne morete privoščiti več telovadbe in pravilne prehrane.



5 sprememb, ki lahko rešijo vaš največji problem
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani