Interaktivni dodatki:






Datum: 10. JAN 22 - DOBRO JE VEDETI

Zakaj bi morali spati s strokom česna pod blazino?

Naj se sliši še tako neverjetno: če lahko česen uporabljamo v kuhinji, ga lahko tudi v spalnici. Ali veste čemu koristi?

Najprej morate vedeti, da ta nasvet uporabljajo po celem svetu, poznale pa so ga že naše babice in prababice. Nič novega, torej.

Skrivnost česna v spalnici je v žveplu. Njegova aroma pomirja, zato je spanec hitrejši, lažje zaspimo, boljša je tudi kvaliteta spanca. Če vas skrbi, da se naslednji dan nihče ne bo družil z vami, ste lahko brez skrbi, ker zjutraj neprijetnega vonja po česnu ne bo nikjer. Tudi vi ga ne boste zaznali.

Da je spanje s česnom pod blazino res kvalitetnejše, so pokazali testi v vrtcih in pri dojenčkih. Vsi so se zbujali dobre volje, spočiti in z več energije. Če ste večer pred tem legli utrujeni, zbiti, morda je bila na vidiku kakšna sezonska bolezen, je velika verjetnost, da je zjutraj ne bo več.

To pa ni vse!

Česen pod blazino ima še eno dobro lastnost. Naslednji večer si pod blazino dajte nov strok, starega pa pred spanjem popijte s kozarcem tople vode (kot bi vzeli tableto). To priporočamo vsem, ki imajo težave z želodčno kislino. Česen bo veliko teh tegob močno omilil.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani