Interaktivni dodatki:


Pudingi Dr. Oetker so zasloveli tudi zato, ker so bili na embalaži objavljeni recepti. In to v časih, ko kuharske knjige in TV oddaje niso bile tako pogoste, kot danes.
Pudingi Dr. Oetker so zasloveli tudi zato, ker so bili na embalaži objavljeni recepti. In to v časih, ko kuharske knjige in TV oddaje niso bile tako pogoste, kot danes.



Datum: 21. OKT 19 - ZANIMIVOSTI

125 let pudingov Dr. Oetker

Kateri so vaši najlepši spomini iz otroštva? Morda je to nepozaben vonj, ki se je širil iz kuhinje, ko je mama pripravljala puding, vi pa ste s prstom pomazali ostanke iz posode?!

Zgodba o uspehu Dr. Oetker Original pudinga se je pričela leta 1894, ko je dr. August Oetker ustvaril prvi puding v prahu, ki se preprosto pripravi, zagotovo uspe in nima grudic. Zlasti gospodinje so imele rade ta priročni puding z vanilijevim ali čokoladnim okusom, ki je bil pakiran v kartonskih škatlicah.

Kmalu se je vsako nedeljsko kosilo končalo z Dr. Oetker pudingom.

Danes, 125 let kasneje, Dr. Oetker Original puding ohranja status nostalgične sladice.

Sveže pripravljen puding Dr. Oetker Original z nepozabnim okusom vanilije in čokolade je postal sinonim za kakovost in predstavlja užitek tudi za najzahtevnejše sladokusce. Njegova kremna tekstura, popolna aroma, enostavna in hitra priprava so lastnosti, zaradi katerih so pudingi Dr. Oetker najljubša sladica mnogih generacij.

Raziskave kažejo, da kar 60 % Slovencev uživa pudinge v prahu in med njimi najpogosteje prisegajo prav na pudinge Dr. Oetkerja. Po mnenju slovenskih potrošnikov zagotavljajo namreč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Retro pakiranje z nostalgičnim dizajnom

Pudingi Dr. Oetker Original letos praznujejo 125 let in ob tem jubileju so pri Dr. Oetkerju za vse ljubitelja pudinga in "vintage" izdelkov pripravili prav posebno presenečenje. Najbolj priljubljena okusa čokolade in vanilije bosta na voljo v promocijskem "multipack-retro" pakiranju. Privlačni dizajni prikazujejo, kako se je skozi zgodovino spreminjala embalaža pudinga, vse od 20. do 70. let prejšnjega stoletja.

Omejena promocijska "multipack-retro" pakiranja vsebujejo tri vrečke pudinga v enem izmed osmih različnih dizajnov embalaže, ob tem pa prejmete darilo – posebno dizajniran magnetni foto okvir, kamor lahko umestite svoje nepozabne trenutke. Magnetni foto okvirji se nahajajo v štirih različnih dizajnih, ki so jih navdihnili trenutki iz preteklosti.



125 let pudingov Dr. Oetker
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani