Interaktivni dodatki:






Datum: 13. AVG 23 - DOBRO JE VEDETI

3 razlogi, zakaj je avgust najboljši čas za hujšanje

Avgust je med vsemi meseci najbolj idealen mesec za hujšanje. Če se tega zavedate, potem je skrajni čas, da nekaj naredite ...

Druga polovica avgusta je najbolj idealen čas za hujšanje v celem letu. To je čas, ko so naši organizmi polni vitaminov in mineralov in ne čutimo nobenega pomanjkanja. Vsega imamo na pretek, zato je hujšanje tako enostavno in učinkovito. Poleg tega nam je na voljo sveža zelenjava, lokalno sezonsko sadje ... To je najbogatejši čas v letu in praznik za nutriciste.

Prav zaradi tega izkoristite čas in poskrbite za svojo postavo z eno od predstavljenih metod.

Dieta za jabolki
jabolka imajo ogromno pozitivnih lastnosti, so bogata s praktično vsem, kar telo potrebuje. Gre za eno težjih diet, vendar pa je rezultat presenetljiv: do 7 kilogramov manj v 7 dneh.

Kako?

Tako, da 7 dni zapored jeste samo jabolka in pijete vodo. Ker je tak prehranski režim težko vzdržati, vam priporočamo, da denimo v petek poskusite preživeti samo z jabolki, nato čez vikend ocenite, ali bi lahko vzdržali več dni, potem pa v ponedeljek vajo ponovite.

Nič hudega, če drugi, tretji ali četrti dan obupate ... Naredite vsaj 2 dni premora in poskusite ponovno. Boste videli: večkrat boste poskusili, več možnosti boste imeli, da jabolčno dieto izpeljete v enem kosu - vseh 7 dni.

Dieta z melono
Tudi melone so zelo hranljive in bogate s celo vrsto hranljivih snovi. Melone so rahel diuretik in dieta z melono pomeni, da 7 dni jeste samo melone in pijete vodo. Veliko vode! Zaradi melone boste hitreje odvajali tekočino, kar pomeni, da se bo vaš organizem tudi očistil. To je pred prihajajočo jesenjo zelo pomembno!

Največja prednost diete z melono je, da ne boste čutili lakote, pa tudi potrebe bo sladkem ne.

Zelenjavna dieta
Če vas moti monotonost gornjih diet, poskusite s sezonsko zelenjavo. Pomembno pri tej dieti je to, da na dan pojeste 1,5 kilograma sveže zelenjave. Če boste vzdržali vseh 7 dni in jedli samo surovo, ali kuhano zelenjavo brez dodatkov, potem lahko računate, da boste lažji za 5 kilogramov. Seveda pa se izogibajte soli, od olj pa lahko uporabite samo hladno stisnjeno olivno olje. Pa še to v zelo skromnih količinah.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani