Interaktivni dodatki:


Datum: 25. JUN 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Učinki ananasove vode, ki vas bodo navdušili

Ali ste vedeli, da ananasova voda razstruplja telo, vam pomaga hujšati, zmanjšuje otekanja nog in sklepov ... Znate pripraviti zdravilno ananasovo vodo?

Ananasova voda je med bolj hranilnimi in zdravilnimi poletnimi napitki, ki vas napolni z energijo in okrepi imunski sistem. Piti jo morate zjutraj in pred vsakim obrokom. Poleg pozitivnih vplivov na hujšanje (ananas spada med najmočnejše topilce maščob), ananasova voda preprečuje napihnjenost, pomaga odstranjevati celulit, vsebuje veliko železa, ki pomaga ustvarjati rdeče krvne celice, to pa preprečuje vnetja v telesu, zaradi veliko antioksidantov, pa je tak napitek dober tudi za celo vrsto bolezni. Ananasova voda tudi dobro uravnava prebavo, odstranjuje črevesne parazite, izboljša delovanje ščitnice, uravnava nivo elektrolitov, odpravlja težke kovine, izboljšuje vid, krepi dlesni in zobe ...

In še to moramo izpostaviti: vse več raziskav potrjuje, da je bromelain bolj učinkovit od konvencionalne kemoterapije.

Sestavine, ki jih potrebujete za ananasovo vodo:

  • 1 liter prekuhane vode
  • 1 srednje velik ananas
  • 10 listov mete
Priprava:

Ananas olupite in ga narežite na majhne koščke. Dodajte meto in vse skupaj prelijte z vodo. To mešanico pokrijte in postavite na temno in hladno mesto. Počakajte 8 do 10 ur, najbolje čez noč.

Naslednji dan lahko vodo odlijete, lahko pa dolijete novo, vendar tega ne smete narediti več kot 3-krat, ker se moč ananasove vode vsakič prepolovi, tretji dan pa razen sladkobe in bledega okusa ne boste dobili veliko zdravilnih sestavin.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani