Interaktivni dodatki:


Datum: 8. SEP 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

3 v 1: univerzalni napitek, ki hrani, srka in izloči

Ta napitek opravlja tri pomembne funkcije: je bogat s hranljivimi snovmi, povečuje absorpcijo in pospešuje izločanje.

Ta napitek velja za enega najbolj osvežilnih in bogatih napitkov, ki poleg boljšega zdravja premaguje tudi utrujenost. Najpomembnejši sestavini sta papaja in lanena semena. Gre za izredno bogati živili, ki imata skupaj eno zelo pomembno lastnost. Pospešujeta namreč proces prebave ogljikovih hidratov, lipidov in proteinov.

Papaja je poleg vitaminov in mineralov bogata tudi z vlakninami. Čeprav ima visoko stopnjo sladkorja in vsebuje še veliko beta-karotena, deluje na telo shujšavalno in očiščevalno.

Ovsena kaša spada med najbolj ekonomična živila, zelo pomembna pa je snov beta-glukan, ki pomaga zniževati holesterol, izboljšuje prebavo, čisti črevesje, spodbuja prebavo.

Sestavine:

  • 1/2 skodelice ovsene kaše (poskusite najt takega brez glutena)
  • 1 skodelica na majhne koščke narezana papaja
  • 1/2 skodelice mandljevega mleka
  • 1 žlička cimeta
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik, lahko dodate tudi nekaj kosov ledu ... Mešajte vsaj 15 sekund, zelo pomembno pa je, da je napitek hladen. S kozarcem na dan boste izgubili nekaj kilogramov, napitek deluje kot naravno odvajalo, čisti črevesje in ureja prebavne procese ...

Še to: prvi dan popijte pol kozarca pol ure pred obrokom. Šele, ko ste prepričani, da zaradi tega soka ne hodite preveč na stranišče, lahko povečate količino.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
papaja
 
cimet
 
oves
 
mandljevo mleko
 
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani