Interaktivni dodatki:






Datum: 15. AVG 23 - DOBRO JE VEDETI

Indijski poročni napitek se je izkazal za učinkovito zdravilo

Napitek, ki ga še danes dajejo mladoporočencem za prvo poročno noč, se je izkazal za neverjetno zdrav in učinkovit, če ga pijete redno ...

Več stoletij je v Indiji in v še nekaterih drugih azijskih državah običaj, da mladoporočencem dajo spiti poseben napitek, ki naj bi stimuliral posteljne aktivnosti. Sprva se je zdelo, da je to še ena od mnogih ljudskih vraž, vendar pa so nedavne raziskave odkrile še vrsto drugih sprememb, ki jih ta napitek povzroči v samo pol ure.

Gre namreč za napitek, ki vsebuje arginin, ki je ključna sestavina za zdravljenje erektilne disfunkcije (velja za moške in ženske), hkrati pa ta napitek izredno učinkovito znižuje pritisk, topi maščobe, preprečuje raka in razvoj tumorjev, razširja krvne žile, zelo hitri in učinkoviti so tudi rezultati krvnih slik (napitek je izredno bogat z minerali), zelo pomemben pa je tudi za kožo in lase.

Če želite čim dlje obdržati kvaliteten poletni ten, potem vsak dan spijte kozarec tega napitka.

Če želite shujšati, potem popijte dva do tri kozarca na dan. Pijte teden dni, potem pa lahko količino še povečate (tudi hujšali boste hitreje).

Težave s pritiskom lahko popravite v vsega pol ure po samo enem kozarcu (2 dcl).

In kako pripravite čudežni napitek?

  • 30 gramov rozin
  • 2 dcl mleka
  • noževa konica žafrana
Priprava:

Priprava je preprosta. Rozine in mleko skuhajte, žafran pa dodajte povsem na koncu, ko se napitek že nekoliko ohladi. Prvi teden jejte po 30 gramov rozin, drugi teden pa že lahko povečate na 50 gramov (količina mleka ostane nespremenjena).

Kot rečeno je arginin ključna sestavina, ki premaguje utrujenost in zaspanost. Človeško telo ga zase sicer zmore proizvesti samo in ga zato ni potrebno posebej uživati v obliki tablet, praškov in shujševalnih napitkov, vendar velja molekula arginina za energijsko potratno, kar je še zlasti pomembno pri hujšanju, krepitvi imunskega sistema, celjenju ran, odstranjevanju amoniaka iz telesa, sproščanju hormonov.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani