Interaktivni dodatki:


Datum: 10. AVG 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Sok za kontrolo apetita

Ko nas zgrabi lakota, je težko ostati načelen, kilogrami pa letijo v nebo ...

Nadzorovati apetit je vsekakor želja vsakogar, ki se spopada z viškom kilogramov. Recept za kontrolo apetita je v resnici recept za hujšanje, saj s tem receptom dobivajo možgani več ur signale, da je želodec poln. Raziskave so namreč pokazale, da v več kot polovici primerov ne gre za lakoto, pač pa žejo.

Ima pa ta sok še nekaj dobrih lastnosti. Ima veliko vitaminov in mineralov, krepi imunski sistem, uravnava krvno sliko, pritisk, predvsem pa zelo učinkovito čisti telo in uravnava prebavo.

Sestavine:

  • 2 korenčka
  • 1 šopek peteršilja
  • 1 kumara
  • 2 zeleni jabolki
Priprava:

Pomembno je, da jabolki dobro operete. Če niste prepričani v kvaliteto jabolk (ekološka pridelava), jih raje olupite, sicer pa ne. Narežite jih na manjše kose. Tudi korenček očistite in narežite na manjše kose ter vse skupaj zmešajte v mešalniku.

Sok je dobro popiti takoj (počasi in z majhnimi požirki), lahko pa ga shranite tudi v hladilnik. Vendar ne več kot za en dan.

Skrivnost tega napitka je v odvajanju vode, kar zavira apetit, ima pa tudi veliko hranljivih snovi, ki dajejo energijo čez cel dan.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
korenček
 
peteršilj
 
kumara
 
jabolko
 Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani