Interaktivni dodatki:


Datum: 27. JUN 22 - DOBRO JE VEDETI

Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite

Med najpomembnejše elemente v našem telesu sodi kalcij, največ pa ga je v stvareh, ki jih zavračamo. Pečene jajčne lupine so rešitev.

Ena najpogostejših motenj presnove v telesu je pomanjkanje kalcija. Simptomi pomanjkanja kalcija so krhke kosti, šibki in razpadli zobje, tanki nohti ... Rešitev so pečena jajčne lupine.

Jajčne lupine zložite na pladenj in jih dajte v pečico segreto na 180 stopinj Celzija. Lupine pecite 20 do 30 minut, da se povsem izsušijo, nato pa jih v možnarju zdrobite v prah. Če niste prepričani, da ste lupine res dobro zdrobili, jih presejte. Prah hranite na suhem in hladnem mestu.

Na dan lahko pojeste največ dve žlički jajčnega prahu, zmešajte pa ju s skuto ali kašo. Pomanjkanje kalcija v telesu lahko hitro nadomestite, če jajčni prav zmešate s sokom limone. Dobili boste izjemno učinkovit vitaminski kompleks.

Testi so pokazali, da se vam lahko po dveh mesecih rednega uživanja jajčnih lupin kosti okrepijo za 40 odstotkov, izboljša pa se tudi stanje osteoporoze in osteohondroze.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani