Interaktivni dodatki:






Datum: 11. MAJ 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Rdeči sok za boj proti debelosti

Zeleni sokovi čistijo telo, rdeči pa še odplaknejo škodljive celice. Poleg tega oboji zelo pomagajo pri topljenju maščobnih celic

Ključna lastnost tega soka je čistilna in odvajalna. Čisti namreč črevesje in želodec, pri tem še razstruplja telo, izboljšuje prekrvavitev in pomaga pri hujšanju zlasti v rokah in nogah. Poleg tega ima ta sok tudi ogromno zdravilnih lastnosti, ne vsebuje sladkorja in zagotavlja energijo za cel dan.

Sestavine:

  • 1 kumara
  • 1/2 skodelice rdeče pese narezane na kocke
  • 1/2 skodelice paradičnika
  • 1 skodelica mineralne vode
Priprava:

Če vas zanima samo hujšanje, potem iz gornjih sestavin naredite bistri sok.

Če pa gornje sestavine zmešate v mikserju in to zelenjavno kašo popijete pred kosilom, pa boste poleg očiščevalnega efekta dobili še ogromno zdravih vlaknin, da kosila sploh ne bi potrebovali.

Še to: ker ta sok delue kot močen diuretik, prvi dan popijte samo en kozarec (2 dcl). Opazujte, kako bo reagiralo vaše telo in temu primerno višajte količine (vendar nikakor več, kot 3 kozarce na dan). Če boste morali prevečkrat hoditi na stranišče, tega soka nikar ne pijte zvečer (noč naj bo rezervirana za miren spanec), zelo pomembno pa je, da pijete dovolj vode.

Samo, če ima telo dovolj vode, lahko ta sok izpolni pričakovanja.

In za konec še o barvi ... Rdeča in vijolična barva pomenita, da ima živilo veliko antioksidantov, kar pomeni, da čistilni sokovi (kar je večinoma lastnost zelenih sokov) odplaknejo tudi škodljive celice iz telesa.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani