Interaktivni dodatki:


Datum: 25. FEB 23 - DOBRO JE VEDETI

Atomska bomba med vitamini in minerali

Mešanica po receptu dr. Amosova je najboljši in najhitrejši način, kako telesu povrniti energijo in okrepiti imunski sistem

Zgodba tega recepta je tesno povezana z zgodbo najbolj znanega ukrajinskega kirurga dr. Nikolaja Amosova. V tej recepturi se namreč skriva toliko koristnih snovi, da je Amosova krema postala sinonim za najboljši naravni način za okrevanje po bolezni.

Nikolaj Mihajlovič Amosov se je rodil 6. decembra 1913. Najprej je študiral strojništvo, nato elektroniko, v času druge svetovne vojne pa še medicino, iz česar je leta 1953 tudi doktoriral. Med vojno je bil eden najpomembnejših kirurgov na fronti, ker pa je bil po duši raziskovalec, fiziolog, inženir in še zdravnik, je v času svoje kariere uvedel množico inovacij. Na koncu se je specializiral za operacije srca, prvi je uporabil metodo umetnega krvnega obtoka, prvi je opravil menjavo srčnih zaklopk, ves čas je izumljal nove tehnike, nove pripomočke ... Zato je njegova statistika neverjetna in ni čudno, da velja v Ukrajini za narodnega heroja v najbolj pozitivnem smislu besede.

Zaradi svoje široke razgledanosti, so njegove rešitve vsestranske in preproste. Prav takšne, kot je mešanica suhega sadja, ki jo je najprej uporabil že med drugo svetovno vojno, ko je primanjkovalo vseh zdravil, z leti pa je recepturo še izboljšal in mnogi pravijo, da je odkril "atomsko bombo med minerali in vitamini". Že v samo nekaj dneh jemanja njegove mešanice, se vam bo zdravje izboljšalo, izboljšala se vam bo prekrvavitev, okrepilo srce, splošno počutje ... Še posebej je Amosov vztrajal, da morajo to jesti bolniki po operacijah in vsi, ki so preboleli kakršnokoli bolezen. Mešanica bo telesu povrnila moč in energijo.

Sestavine:

  • rozine
  • suhe marelice
  • suhe fige
  • orehi
  • med
  • limona
Priprava:

Vse sestavine naj imajo isto težo (tudi med in limona - če imate limone preveč, je uporabite samo toliko, da bo enakovredna z ostalimi). Pred uporabo suho sadje dobro operite in posušite. Vse sestavine dajte v mešalnik (tudi limono, ki jo uporabite skupaj z lupino) in dobro premešajte, da dobite homogeno zmes. Mešanico prelijte v steklen kozarec in ga shranite v hladilnik.

Priporočamo vam, da pojeste eno žličko amosove mešanice zjutraj na tešče in zvečer pred spanjem. Poplaknete lahko s skodelico mleka ali mlačne vode.

Amodova mešanica je predvsem dobra za krepitev kardiovaskularnega sistema in za krepitev imunskega sistema.Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani