Interaktivni dodatki:






Datum: 12. FEB 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Voda, ki zmanjšuje obseg trebuha

Če redno pijete to vodo, boste že po 4 dneh opazili razliko okoli pasu ...

Receptov za Sassy vodo je več deset, med sabo pa se razlikujejo zgolj po eni sestavini. In prav zaradi tega je Sassy voda tako priljubljena, ker si jo vsak lahko prilagodi svojemu okusu in učinku primerno. Predstavljamo vam osnovni recept, ki ga je pred nekaj leti sestavila Cynthia Sass. Sassova je bila leta 2014 po mnenju novinarjev New York Timesa izbrana za najboljšo nutricistko v ZDA, je avtorica več mega uspešnih knjižnih uspešnic, milijonarka in prehranska svetovalka športnikom, umetnikom in estradnikom. A skrivnost njenega uspeha je ravno voda.

Sestavine:

  • 8 skodelic vode
  • 5 centimetrov ingverjeve korenine
  • šopek sveže mete
  • 1 srednja kumara
  • 1 limona
Priprava:

Vse sestavine dobro operite pod tekočo vodo. Ker jih boste uproabili z lupino vred, se prepričajte, da so res bio. Če ne, jih za 10 minut potopite v kis in potem umijte. Nato vse sestavine narežite na kocke in jih dajte v steklen vrč. Čezenj prelijte z vido in pustite stati čez noč.

Pri tem vam ni treba nič mešati in stiskati, ker bodo hranljive snovi same prešle iz sestavin v vodo

Maslednji dan je pomembno, da popijete vseh 8 skodelic, vendar ne naenkrat. Količino vode si razdelite čez dan, priporočamo pa vam, da v tem času ne pijete nobenih drugih naptikov, tudi sadnih smoothijev ne.

Kot rečeno, je izpeljank osnovnega recepta veliko. Če vam ne paše okus ungverja, lahko uprabite hren. Lahko naredite vodo z močnejšim okusom, potem uporabite čili. Zelo zdrava je tudi rdeča paprika. Namesto limone je lahko uporabite grenivko, ki odlično popestri okus in izboljša hranilno vrednost. Za nekoliko slajšo varianto uporabite pomarančo ...

Za konec pa še zanimivost. Če želite pohitriti hujšanje in ob tem še okrepiti imunski sistem in krvno sliko, potem pred zadnjo skodelico sassy vode pojejte zlico olivnega olja zmešanega z drobno nasekljanim strokom česna. Čez to mešanico popijte sassy vodo, potem pa hitro spat, da vas ne premami lakota.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani