Interaktivni dodatki:






Datum: 24. FEB 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Razstrupljevalec in čistilec, ki pomlajuje

Domač napitek, ki ima toliko zdravilnih lastnosti, da bi ga morali prodajati v lekarnah.

Predstavljamo vam recept za napitek, ki ima ogromno betakarotena, ogromno vitamina C in prav tako ogromno folne kisline. Ima izreden razstrupljevalni učinek, folna kislina in vitamin C pa delujeta pomlajevalno.

Sestavine:

  • 4 jabolka
  • 3 srednje veliki korenčki
  • 2 centimetra ingverja
  • 1 žlička spiruline
Priprava:

Ingver očistite in naribajte. Jabolka olupite in narežite na manjše kose. Tudi korenček narežite na manjše kolobarje. Vse skupaj dajte v mešalnik in na kratko zmiksajte. V drug kozarec nalijte približno pol decilitra vode in vanjo dajte spirulino (to je alga bogata s klorofilom in z močnim čistilnim učinkom). Na tak način se bo spirulina bolje pomešala z ostalimi sestavinami.

Ko se spirulina raztopi v vodi, jo dodajte k ostalim sestavinam in vse skupaj temeljito zmiksajte, da boste dobili gladko in homogeno zmes.

Popijete lahko sok tak, kot je, če pa vam okus ni všeč, ga lahko precedite. S tem ga sicer nekoliko omilite, vendar pa se hranilne sestavine ohranijo.

Še nasvet ... Ker je napitek učinkovit razstrupljevalec in čistilec notranjih organov, popijte prvi dan le pol kozarca in potem količino povečujte, vendar ne več kot dva kozarca po 2 dcl na dan.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani