Interaktivni dodatki:






Datum: 22. AVG 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Ste že slišali za recept s kefirjem in laneno moko

To je kombinacija ki očisti črevesje od sluzi, fekalnih oblog in parazitov. To bi morali narediti vsaj enkrat na leto.

V povprečju človek v svojem življenju poje 100 ton hrane, popije 40.000 litrov tekočine, v 70 letih pa se nabere za 15 kilogramov fekalnih nesnag in toksičnih odpadkov. Če črevesja občasno ne očistite, vse to nosite s sabo dan za dnem. A nepotrebna teža ni edini problem. Vsa ta nečistoča povzroča zaprtje, ovira metabolizem, povzroča sladkorno, zaradi zadrževanja bakterij lahko pride do nevarnih obolenj jeter, želodca, celo vida in sluha. Zaradi tega imate slabšo kožo, izpadajo vam lasje, težave z nohti ... V skrajni fazi vse to povzroča napade artritisa in nastanek raka.

Najbolj razširjene domače metode klistiranja očistijo le 40 do 50 centimetrov debelega črevesja. K sreči pa obstaja prijetnejša in učinkovitejša metoda.

Dovolj je, da na dan pojete 1 do 3 žlice lanene moke s kefirjem, pa se vam bo v 3 tednih črevesje tako temeljito očistilo, kot še nikdar. Recept je takšen:

  • Prvi teden: vsako jutro na tešče pojejte 1 žlico lanene moke in 1 dcl kefirja
  • Drugi teden: 2 žlici lanene moke in 1 dcl kefirja
  • Tretji teden:3 žlice lanene moke in 1,5 dcl kefirja
Če nimate lanene moke, lahko uporabite lanena semena, ki jih fino zmeljite (lahko tudi v mlinčku za kavo).

Zelo pomembno je še, da ob tem na dan popijete najmanj 2 litra tekočine (pri tem morate biti zelo dosledni, ker telo potrebuje veliko tekočine - raje popijte kak kozarec več). Poleg tega si nikar ne delajte zalog kefirja in semen. Zelo pomembno je, da je mešanica vsako jutro sveže pripravljen. Po zaužitju kefirja in lanene moke ne jejte vsaj eno uro. Pa tudi sicer poskusite v tem času čim bolj omejiti hrano, ali pa se vsaj izogibajte težki, kalorični in industrijsko predelani hrani.

Še opozorilo. Ker gre za res učinkovito očiščenje, kjer mimogrede brez napora in odrekanja shujšate za več kilogramov (tudi do 10 kg), tega ne počnite več kot enkrat na leto.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
rak
 
sladkorna
 
črevesne težave
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani