| 
NASVET DNEVA: Začinjena hrana draži želodec, pretiravanje pa lahko povzroči razjede v črevesju in želodcu.

Interaktivni dodatki:






Datum: 7. AVG 22 - ZANIMIVOSTI

Še en internetni hit: pečena bananina ladja

Ta recept se bere kot trik, kako iz neolupljene banane narediti okusno, hitro in preprosto sladico.

Ko si boste ogledali spodnji video, boste hitro ugotovili v čem je skrivnost te sladice. Pomembno je namreč, kako prerežete neolupljeno banano, sestavine, ki jih uporabite za nadev, pa so stvar okusa.

V banano namreč po celotni dolžini z nožem naredite utor in pazite, da spodnjega dela lupine ne prerežete. K okusu banane se najbolje poda čokolada ali arašidovo maslo, ki jo nadgradite še z mletimi oreščki, rozinami, suhim sadjem, lahko pa uporabite kar navadne kosmiče ali dve žlički kave.

Ko banano napolnite, jo zavijte v alu-folijo in dajte v pečico. Pecite jo 15 minut pri 180 stopinjah Celzija.

Kako preprosto je to, lahko vidite na spodnjem videu:

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani