Interaktivni dodatki:


Datum: 13. MAR 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Zdravilo proti infarktu in tumorjem

Težko je verjeti, pa vendar je res: s tem zdravilom so že pred 2000 leti na Tibetu zdravili infarkte in tumorje.

Predstavljamo vam enega najstarejših receptov, ki je star več kot 2000 let, zapisanega pa so našli na kamnitih ploščah. Očitno je bil res zelo pomemben, da so mu namenili toliko pozornosti.

Recept je preprost:

  • 300 gramov čebule
  • 1 kilogram limon
Priprava:

Zavrite približno 1,5 litra vode. Med tem čebulo in limone skupaj z lupino sesekljajte na drobne koščke. Ko bo voda nekaj minut vrela, zmanjšajte temperaturo tik pod vrelišče, dodajte čebulo in limone ter vse skupaj počasi kuhajte še 14 do 15 minut. Pri tem bodite zelo natančni. Če boste kuhali dlje, se zdravilni elementi lahko izgubijo.

Posodo odstavite in pustite, da se ohladi na sobno temperaturo, nato pa napitek pretočite v stekleno posodo.

Vsako jutro na tešče popijte 1/2 dcl napitka, to pa počnite 25 dni. Potem naredite 10 dni premora in postopek lahko ponovite. Zdravim ljudem se priporoča, da namesto 10-dnevnega premora naredijo 6-mesečni premor.

Zakaj je dobro piti čebulno-limonin napitek?

Dokazano je, da ta napitek zdravi težave s presnovo, preprečuje infarkte, krepi srce in delovanje možganov, zelo učinkovit je pri odpravljanju tumorjev, izboljšuje vid, pomaga pri regeneraciji kože ... Učinki pitja se bodo že po nekaj dneh poznali na splošnem počutju.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani