Interaktivni dodatki:






Datum: 13. MAR 24 - DOBRO JE VEDETI

Predlog večerje, ki topi kilograme

Predstavljamo vam smooothi, ki je lahko nadomestek za večerjo. Če ga boste pili cel teden, lahko v tem času shujšate do 3 kilograme.

Hiter tempo življenja nas sili, da v telo vnašamo sladkorje in druge nepotrebne snovi s katerimi si kvarimo zdravje, energijski učinek pa je tako pičel, da smo po pol ure spet lačni, kot da cel dan nismo nič jedli. Kljub vse večji osveščenosti ljudi, prodaja hitre hrane narašča. Jemo vedno več sladkorja, vse več ocvrte hrane in jedi z nasičenimi maščobami.

Priprava:

  • 1 skodelica špinače (lahko je tudi blitva)
  • 2 jabolki
  • 2 manjši kumari (lahko je tudi 1 malo večja kumara)
  • 1 limona
  • 2 stebla zelene
Priprava:

Vse sestavine dobro operite in jih dajte v mikser. Po želji lahko dodate nekaj vode, ali kock ledu. Napitek pijte počasi, najbolje zvečer namesto večerje.

Mnogi, ki poskusijo ta napitek, so presenečeni, ker gre za prijetno sladko mešanico. Če se sprašujete, ali ta kombinacija res deluje, je skrivnost v zeleni barvi. Zelena zelenjava ima namreč veliko vlaknin in drugih hranljivih snovi. Poleg tega ima zelena zelenjava nizek glikemični indeks, upočasnjuje prebavo, veliko te zelenjave pa ima celo manj energije, kot je telo potrebuje za prebavo.

Še to: zadnji požirek morate narediti vsaj 20 minut pred spanjem, da ponoči ne obremenjujete želodca.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani