Interaktivni dodatki:


Christian Poincheval s tableto za dišeče prdce.
Christian Poincheval s tableto za dišeče prdce.Datum: 29. NOV 14 -

Bi želeli, da vaš prdec diši po čokoladi?

Hudomušni Francoz, ki spominja na profesorja Baltazarja iz risank, pravi, da je naredil tableto, ki odišavi prdce. Gre za potegavščino, ali je kaj resnice v tem?

Vetrovi nas mučijo, ko naš prebavni trakt ne uspe razgraditi določenih sestavin. Več vetrov pomeni, da ste pojedli nekaj takega, kar ni dobro za vašo prebavo, stranski pojav pa so seveda vonjave, ki večinoma niso prijetne.

Nenavadno je, da znanstveniki še niso odkrili načina, kako zmanjšati vetrove, ali pa jim vsaj odvzeti fermone, ki smrdijo. Morda se kdo spomni, ko je pred dobrim letom ameriški pisatelj in ljubiteljski raziskovalec William G. Syrotuck eksperimentiral, kako dodatki k pasji hrani vplivajo na vonjave pasjih prdcev. Do konkretnih rezultatov se ni prebil, je pa to, po lastnih navedbah, uspelo priletnemu Francozu Christianu Poinchevalu, ki je naredil tablete za ljudi.

Poincheval po svoji spletni strani www.Pilulepet.com ponuja tablete, ki vašemu prdcu dodajo vonj po vrtnicah, ali čokoladi. Prodaja jih po 9,99 evra, edini dokaz, da stvar deluje, pa je on sam. Tablet namreč ni mogoče kupiti nikjer drugje, pa zato ni jasno, ali gre zgolj za hudomušno prednovoletno idejo za darila, ali stvar res deluje. V paketu je 60 tablet, na dan pa jih lahko vzamete 2- do največ 6-krat, odvisno, kako "dišeči" želite, da so vaši prdci.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani