Interaktivni dodatki:






Datum: 15. SEP 23 - DOBRO JE VEDETI

Vse, kar potrebujete za kontrolo sladkorja v krvi, je kuhano jajce

Diabetes tipa 2 je bolezen, ki nekontrolirano raste. Problem s sladkorjem je vse večji, pomagate pa si lahko s tem trikom.

Sladkorna bolezen tipa 2 se razvija postopoma in lahko traja več let, da jo sploh zaznamo. Pri tem tipu bolezni trebušna slinavka ne proizvede dovolj inzulina ali pa telo proizveden inzulin ne uporabi dovolj učinkovito. Začetek razvoja sladkorne bolezni tipa 2 je tih, z blagimi znaki, ali celo brez njih.

Bolezni sicer ni mogoče pozdraviti, zelo pa je pomembno, da jo odkrijemo dovolj zgodaj, ko posledice še niso tako hude. Zdravniki razen, da vam zmerijo krvni sladkor in predpišejo zdravila, prav veliko ne morejo storiti.

Imajo pa zato nutricisti recept, ki lahko pomaga obolelim, še bolj pa tistim, ki jim zdravnik še ni diagnosticiral nevarne bolezni. Preventiva je zmerom boljša od kurative.

Nasvet za manj sladkorja v krvi

Najprej skuhajte eno jajce in ga olupite. Skozenj naredite več lukenj (to lahko naredite zobotrebcem, ali pletilno iglo. V drug kozarec natočite nekaj jabolčnega kisa in vanj čez noč potopite preluknjano jajce.

Naslednje jutro vzemite jajce iz kisa, ga odcedite in pojejte, poleg pa popijte kozarec mlačne vode (2 dcl).

Postopek ponavljajte vsaj en teden in nivo sladkorja v krvi se bo občutno znižal

Poskusite.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani