Interaktivni dodatki:






Datum: 16. AVG 22 - DOBRO JE VEDETI

Zakaj ste lahko vesele, da niste kot lepotice z naslovnic

Današnji standardi za lepoto so povsem skregani z zdravjem. Če niste kot lepotice z naslovnic, ste lahko srečne. Preberite zakaj.

Velike oči, velike ustnice, velike prsti, majhna ušesa, dolgi prsti, poudarjeni boki ... Vse to so v današnjem času simboli ženske lepote. Toda v resnici se za temi simboli skrivajo nevarni bolezenski znaki.

Zakaj?

Velike oči so znak težav z vidom. Velike oči se hitreje sušijo, so pogosto izpostavljene alergijam in drugim boleznim. Standardna velikost očesa je 24 milimetrov in samo 1 milimeter več je že znak bolezenskega stanja. Velike oči so zelo nevarne.

Čeprav raziskovalci še niso uspeli potrditi tega fenomena, pa obstaja kar nekaj manjših raziskav, ki kažejo na povezavo med delovanjem ledvic in velikostjo ušes. Manjša ušesa namreč pomenijo težave z ledvicami, večja pa, da ste v prav dobri kondiciji.

Poudarjeni boki so sanje veliko žensk po svetu, a si tega nikar ne želite. Veliki boki namreč pomenijo, da možgani ne sprejemajo signalov za transport maščob, pa se zato maščobe nabirajo tam, kjer je najbliže. Najhuje pri tem pa je, da so boki samo vidni del težav, ponavadi pa imajo možgani še kakšno takšno težavo, zato so poudarjeni boki predhodnica kakšne druge, hujše bolezni.

Dolgi prsti prav tako niso dober znak. Dolgi prsti namreč pomenijo težave s srcem in ožiljem, pri ženskah pa je to pogosto znak pomanjkanja testosterona. V resnici ni problem v testosteronu, pač pa gre za hormonsko neravnotežje, kar lahko s sabo potegne celo vrsto nevarnih bolezni.

Si še želite biti podobne plastičnim lepoticam iz naslovnic revij?!

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani