Interaktivni dodatki:






Datum: 24. JUL 22 - DOBRO JE VEDETI

Kaj se zgodi, ko daste česen pod blazino?

Česen velja za eno najbolj zdravih živil. Vendar to, kar se zgodi, ko ga zvečer daste pod blazino, vas bo presenetilo.

Česen je v prvi vrsti začimba, takoj za tem pa zelo učinkovito naravno zdravilo. Česen krepi imunski sistem, znižuje slab holesterol, preprečuje razvoj rakavih celic, še posebej raka na pljučih, trebušnega raka, raka prostate, mehurja ...

Do odkritja, da je česen pod blazino tudi zdravilo, so raziskovalci prišli povsem po naključju. Namreč, starodavna ljudska modrost pravi, da se lahko obvarujete pred herpesom tako, da pod blazino daste tri stroke česna. Česen namreč oddaja snovi, ki so zdravilne, z vdihovanjem pa se nam čez noč, ko se telo regenerira, zdravje še posebej okrepi.

Presenečenje, ki je sledilo analizi nočnih česnovih plinov, pa marsikoga presenetila. Snovi, ki jih oddaja česen, krepijo rast las in preprečujejo njihovo izpadanje. Česnove vonjave tudi spodbujajo delovanje in samoobnovitev jeter. Prav tako lahko s česnom v postelji očistite krvne žile, očistite kri, preprečite prehlad in gripo. Nekateri pravijo, da lahko hitreje in trdneje zaspijo ...

Kako uporabiti česen?

Česen olupite in na rahlo potolcite, da se sprostijo česnovi sokovi. Svetujemo vam, da tak česen zavijete v bombažno krpo, ki jo zvečer daste pod blazino.

Lahko pa naredite preprosto pesto s česnom, peteršiljem in žlico olivnega olja. Pesto dajte na bombažno krpo, tak obkladek pa imejte čez noč na prsih.

In še nekaj si velja zapomniti: česen dokazano odganja negativno energijo, a če vas vonj preveč moti, lahko uporabite nageljnove žbice. Vonj je precej boljši, učinek pa zelo podoben.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
česen
 
nageljnove žbice
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani