Interaktivni dodatki:






Datum: 19. JUL 22 - DOBRO JE VEDETI

Kako se na preprost način pomiriti, odpreti dihalne poti in zadihati s polnimi pljuči?

Stres in napetost se najprej poznata v prsih. Če vas ves čas neka duši in stiska, ste nervozni in vam nobena stvar ne gre, potem poskusite s to preprosto metodo ...

Ste živčni, napeti, razdražljivi? Se vam zdi, da se teh neprijetnih občutkov ne boste nikdar znebili? Vas stiska v prsih, vas duši, težko dihate? Vse to so simptomi preobremenjenosti in to ni dobro. Veliko ljudi ob tem reče, da potrebujete dopust. Kaj pa, če ste se pravkar vrnili iz njega?!

Notranja tesnoba je zelo nevarna stvar. Pravzaprav se tudi zdravniki strinjajo, da veliko bolezni nastane najprej na emocialnem nivoju, kjer je zdravljenje izredno kompleksno, ker ni tako enostavno odpraviti vzrokov. Včasih pomaga le sprememba življenjskega sloga, kar pa ni enostavno, še manj pa poceni.

Tudi ruski zdravnik Gennady Malakhov je opazil, da k njemu prihaja vse več bolnikov katerih bolezni so najprej nastale v njihovi psihi, potem pa so se iz tega razvile težke fizične bolezni. Ker je sam verjel v moč eteričnih olj, je razmišljal, kako naj pomaga pacientom. In si je domislil univerzalno preprosto metodo, ki ima že takoj naslednji dan neverjetne rezultate.

Ta metoda pomirja, sprošča, odpravlja notranje napetosti, odpira dihalne poti, zato možgani dobijo več kisika, mišice pa se lažje in bolje regenerirajo.

Malakhov zato predlaga naslednji večerni ritual. Pred spanjem si vzemite 5 minut časa. Potrebujete 3 posušene lovorjeve liste in vžigalnik. Pojdite v spalnico in tam vse tri liste počasi zažgite. Naj se vam nikamor ne mudi.

Vonjave, ki se bodo ob tem začele širiti, imajo izjemno pozitiven vpliv na zdravje. Zaradi tega boste lažje in trdneje spali, lovor deluje pomirjujoče, na vas pa je, da poskusite izklopiti vse negativne misli.

Poskusite vztrajati nekaj dni in videli boste, kako hitro se boste navadili tega obreda in, predvsem, kako pomirjujoče deluje.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
lovor
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani