Kokosovi piščančji medaljoni

Interaktivni dodatki:






Datum: 2. JUL 17 - RECEPTI

Kokosovi piščančji medaljoni

Če se prehranjujete po LCHF metodi, lahko ta recept brez skrbi vključite v svoj jedilnik.

Sestavine

- piščančje meso narezano na medaljone
- fino mleta kokosova moka
- grobo mleta kokosova moka
- jajca
- sol in poper
- olje za cvrtje

Postopek

Količino sestavin prilagodimo količini mesa, ki ga bomo cvrli. Meso solimo in popramo. Povaljamo ga v fino mleto kokosovo moko, v stepeno jajce in nato v grobo mleto kokosovo moko. Ocvremo v vročem kvalitetnem olju za cvrtje. Cvremo pet do šest minut.

Zraven se prileže kisla solata, da ustvarimo nasprotje sladkemu kokosovemu okusu.

Jed je primerna za prehranjevanje po LCHF in je brez glutena.



Kokosovi piščančji medaljoni


Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.



Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
O portalu   |   Google +   |   Facebook   |   Twitter
Vem kaj jem - na vrh strani