Interaktivni dodatki:






Datum: 19. MAR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Očiščevalni smuti, ki med vikendom očisti tudi stres

Pogosto fizično čiščenje prebavnega trakta ni dovolj. Znebiti se morate še psihičnih napetosti. Če to storite v petek, boste imeli lep vikend.

Recept za ta smuti ima izredne čistilne učinke. Prebavni trakt očisti v samo nekaj minutah, z rednim pitjem pa lahko izredno izboljšate absorpcijsko sposobnost telesa. Zelo pomembno namreč je, koliko hranljivih snovi uspe telo posrkati iz hrane, ki jo zaužijemo. Ker pa danes živimo hiter tempo, primanjkuje nam časa še zase, pa tudi hrana, ki jo jemo, ni vedno najkakovostnejša, lahko vse naredimo prav, a pravih učinkov na poti do zdravje ne bo, dokler se ne znebimo psiholoških blokad in krčev. Zaradi stresa nam možgani ne pustijo, da bi se sprostili. To še posebej velja med vikendi, ki so namenjeni nabiranju energije.

Zato vam predstavljamo recept za očiščevalni napitek, ki hkrati sprošča, izboljšuje razpoloženje in pomirja.

Osrednja sestavina tega recepta je granatno jabolko. Vsebuje namreč najmočnejše antioksidante med vsem sadjem, ki nam je na voljo. Izredno učinkovito uničuje rakave celice in tumorje. Znižuje pritisk. Znižuje holesterol. Varuje stene krvnih žil in preprečuje nastanek strdkov. Preprečuje osteoporozo. Predvsem pa izredno pomirja in ga pogosto uporabljajo pri zdravljenju depresij.

Sestavine:

  • 2 granatna jabolka
  • pest jagodičevja (borovnice, robide, maline, jagode - lahko tudi zamrznjeno jagodičevje)
  • 2 žlici lanenih semen
  • 1/2 avokada
  • 1 velika žlica medu
  • pest sveže špinače
  • 1/2 skodelice jogurta
Priprava:

Najprej stisnite sok iz obeh granatnih jabolk in šele nato v mešalniku zmešajte vse sestavine. Mešajte 3 do 4 minute pri najnižji hitrosti, da se vse sestavine dobro povežejo med sabo.

Popijte takoj, ko je še sveže, in pijte počasi. Upoštevajte, da ima ta napitek dovolj hranljivih snovi in energije, da lahko nadomesti obrok, zato si le vzemite čas in v miru popijte svoj očiščevalen smuti.

Še to ... Čeprav se bo komu zdelo, da so uporabljene drage sestavine, pa to primerjajte z zavojčkom cigaret. Velik kozarec čistilno-pomirjujočega smutija namreč stane manj, od vas pa je odvisno, kaj je vredno več.

Začnite soboto in nedeljo s tem napitkom. Ne bo vam žal.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
granatno jabolko
 
stres
 
rak
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani